Mozaikvirág színkeverék 0,2g
  • Mozaikvirág színkeverék 0,2g

Mozaikvirág színkeverék 0,2g

Coleus blumei Kóleusz, Mozaikvirág Napos- félárnyékos helyet kedvelő, a színes levelével diszítő növény. Jelentéktelen virágait el kell távolítani. A hajtáscsúcsokat csípjük vissza a bokrosodás elősegítésére. Vetés: február.-márciusban szaporítóládába. Kelés... Részletes leírás
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Coleus blumei Kóleusz, Mozaikvirág Napos- félárnyékos helyet kedvelő, a színes levelével diszítő növény. Jelentéktelen virágait el kell távolítani. A hajtáscsúcsokat csípjük vissza a bokrosodás elősegítésére. Vetés: február.-márciusban szaporítóládába. Kelés után tűzdeljük. Kiültetés: május második felében. Térállás: 20-30 x 20-30 cm. Felhasználás: cserepesnövényként ismert dísznövény, de kiválóan díszít növénytartókban, ablakládákban és virágágyakban. Színes levelei a kiültetéstől egészen a fagyokig változatos színhatást keltenek.
Gyártó
Kertimag
Cikkszám
T01738
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában