Intelligens föld 5 kg
  • Intelligens föld 5 kg

Intelligens föld 5 kg

Az Intelligens föld egy természetes összetevőket tartalmazó, azonnal használatra kész virágföld. Magyar mikrobiológusok, illetve növénytermesztési szakemberek professzionális fejlesztése. Innovatív összetételének köszönhetően a növények 50%-kal kevesebb tápanyag... Részletes leírás
1 790 Ft (nettó: 1 409,44 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Az Intelligens föld egy természetes összetevőket tartalmazó, azonnal használatra kész virágföld. Magyar mikrobiológusok, illetve növénytermesztési szakemberek professzionális fejlesztése. Innovatív összetételének köszönhetően a növények 50%-kal kevesebb tápanyag utánpótlást igényelnek és a nedvességet kétszer annyi ideig megkötik, mint a megszokott földkeverékekbe ültetve. A kifejlesztett természetes összetevőknek köszönhetően a kiszökő párát elzselésíti, így alaposabb és hosszabb felszívódást biztosít a növények gyökerénél, mivel a nedvesség elpárolgását megakadályozza, ám a levegőt átengedi. Ezáltal javul a tápanyagok hasznosítása a növények számára, az intelligens mikrokristályok a talajban elhelyezkedve kötődnek mind a talaj szemcséihez, mind pedig a növény gyökeréhez. Biogazdálkodásokban is használható professzionális virágföld. Felhasználási terület és mód: Univerzális ültetőközeg beltéri és kültéri, virágzó és fűszernövényekhez egyaránt.

Használati utasítás:
Bontsa ki a csomagot, amely tartalmazza a komposztot és a mikrokristályos összetevőt. A komposztot keverje össze a csomagolásban talált kis zacskóban lévő intelligens anyaggal. FONTOS! A tápanyag és víz utánpótlás intenzitását csökkentsük a megszokott adag felére! Élvezzük, hogy hálás növényeink szebben pompáznak, mint korábban!

Szavatosságát korlátlan ideig megőrzi

Részletek:
• Azonnal használatra kész virágföld. Magyar mikrobiológusok, illetve növénytermesztési szakemberek professzionális fejlesztése.
• A kifejlesztett természetes összetevőknek köszönhetően a kiszökő párát elzselésíti, így alaposabb és hosszabb felszívódást biztosít a növények gyökerénél.
• Javul a tápanyagok hasznosítása a növények számára, az intelligens mikrokristályok a talajban elhelyezkedve kötődnek mind a talaj szemcséihez, mind pedig a növény gyökeréhez.
• Biogazdálkodásokban is használható professzionális virágföld.
• Felhasználási terület és mód: Univerzális ültetőközeg beltéri és kültéri, virágzó és fűszernövényekhez egyaránt.

Előnyei:
• természetes összetevők
• Mikrobiológusok által kifejlesztett mikrokristályok
• 50% kevesebb tápanyag utánpótlás
• 50 % kevesebb vízigény
Cikkszám
T13279
Súly
5.00 kg
Raktáron
1-10 db
Díszkert
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Fenyőföld 50 l
2 681 Ft