Retek Robi 5g

T11368
Robi retek Sora -- 35-629104-20 Az egyik legkorábbi zöldségféle vagyok, egész évben megbízhatóan termek. Fő- és másodvetésként is vethetsz, mivel hidegtűrő növény vagyok. Magas a C-vitamin tartalmam. Mikor és hogyan vesd el magjaimat: Március-augusztus hónapban vethetsz. A vetési sorokat úgy készítheted el, hogy egy pálcát enyhén a föld felület... Részletes leírás
525 Ft (nettó: 413 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Robi retek Sora -- 35-629104-20

Az egyik legkorábbi zöldségféle vagyok, egész évben megbízhatóan termek. Fő- és másodvetésként is vethetsz, mivel hidegtűrő növény vagyok. Magas a C-vitamin tartalmam. Mikor és hogyan vesd el magjaimat: Március-augusztus hónapban vethetsz. A vetési sorokat úgy készítheted el, hogy egy pálcát enyhén a föld felületére nyomsz 2 cm mélyen, egymástól 25 cm távolságra. Magjaimat vékonyan szórd végig a vetési sorban. Finoman takard be földdel a friss vetést, majd alaposan locsold meg rózsás szórófejű öntözőkannával. Később se hagyjad kiszáradni a földet. Általában 5-8 nap után csírázom. Bármilyen méretű és alakú cserépben is termeszthetsz, de feltétlenül helyezz cserépdarabokat az edény aljába!
Súly: 0.005 kg
Szélesség: 1 mm
Magasság: 80 mm
Hossz: 140 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.