Szörp, üdítõ dzsem, gyümölcsbor készítésére, savanyúságok, befõttek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére, vízlágyításra.
Alkalmazás és adagolás
A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós és friss ízû marad. Az ízlés szerinti mennyiségû citromsavat vízben feloldjuk, és a készítményhez hozzáadjuk.
Alkalmazás és adagolás (borászati)
A citromsav a bor savtartalmának emelésére és a fémes zavarosodások megelõzésére alkalmas. Adagolása, kisebb savkorrekciók végrehajtását teszi lehetõvé, a palackozás vagy az elsõ derítés elõtt, mikor már túl késõ a savtartalmat borkõsavval beállítani. A szükséges mennyiségû citromsavat oldja fel tízszeres mennyiségû mustban vagy borban és adja a kezelendõ musthoz vagy borhoz, majd oszlassa szét. A szükséges mennyiséget mindig laborvizsgálat és a bortörvényben megengedettek határozzák meg együttesen.
Tárolása: Száraz, hûvös, napfénytõl védett helyen, tároljuk.
- Gyártó
- Unikén Kft.
- Cikkszám
- T08697
- Súly
- 5.00 kg
-
Raktáron
- 1-10 db
- Értékesítési alapegység
- db
FERENC SCHÖN
júl 12, 2015
Sajnos nem tudom értékelni, mert ugyan megrendeltem de nem volt raktáron.
Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről
Bejelentkezés