Bioclean Septic Bioforce 1 kg
  • Bioclean Septic Bioforce 1 kg

Bioclean Septic Bioforce 1 kg

100% természetes alapú készítmény A szennyvizet szállító csővezetékekben gyakori probléma az olajos és zsíros szennyeződések okozta dugulás. Az emésztő illetve szikkasztógödrök tisztítási hatásfoka minimális, a bűzhatásuk jelentős, az akna falain és alján... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
100% természetes alapú készítmény A szennyvizet szállító csővezetékekben gyakori probléma az olajos és zsíros szennyeződések okozta dugulás. Az emésztő illetve szikkasztógödrök tisztítási hatásfoka minimális, a bűzhatásuk jelentős, az akna falain és alján megkötődött zsíros iszap szintén gondot okoz. A Bioclean Septic természetes mikroorganizmusai és enzimei képesek szinte az összes kommunális szennyvízben lévő szervesanyag bontására, legyenek azok zsírok, olajok, tisztítószerek, detergensek, papír vagy fekália. Ezen kívül alkalmazása megszünteti a zavaró bűzhatást, és minden szerves lerakódást a csővezetékekben. A termékben lévő mikroorganizmus fajok széles spektruma hatékonyabbá teszi más baktérium vagy enzim alapú készítményeknél, ill. vegyszereknél. A Bioclean Septic használatával nem kell többé vegyszereket alkalmazni az emésztő tisztításához, a termék a leggazdaságosabb és legbiztonságosabb megoldás szennyvízgyűjtők karbantartására és a környezet megóvására. Alkalmazásának előnyei •Természetes úton állítja helyre a szennyvíztároló optimális állapotát, és tisztítja azt •Szag- és bűzeltávolítás •Természetes úton bontja a csővezetékek eltömődését okozó zsíros, olajos szenynyeződéseket, •Szikkasztóknál megszünteti a pórusok eltömődését, csökkenti az iszapmennyiséget, jelentősen javítja az elszivárgó víz minőségét, •Csökkenti a szippantási költségeket •Egyszerű adagolás és tárolás, korrozív anyagokat, patogén organizmusokat nem tartalmaz. Összetétel Természetes eredetű mikroorganizmusok és enzimek keveréke A termék adagolása 5 m3 hasznos térfogatú akna karbantartásához havonta egy alkalommal, 250 g terméket kell, célszerűen a WC kagylóba önteni, majd leüríteni. Ha szippantásra kerül sor, célszerű a szippantás utáni napon elvégezni a műveletet.
Gyártó
Ativa Biosciences
Cikkszám
T06319
Súly
1.00 kg
Értékesítési alapegység
db
Végleg megszűnt a termék
igen
Biztonságtecnikai Adatlap
BC-Septic.pdf (pdf fileformat, 88.5k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Tamás Kreisz
ápr 6, 2017
0
(0/5
A termékkel elégedett vagyok, azt kaptam ait vártam. A csomag sértetlenül és az előre jelzett időpontban érkezett.
Tibor Bátai
júl 20, 2016
0
(0/5
Gyorsan és pontosan előre jelzett időpontban szállítottak. Az ügyintézéssel és a termékkel teljes mértékben meg vagyok elégedve.
Oldal: 1

Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Transfix 15 l
20 922 Ft
ReduSol  Xtra 20 kg
29 996 Ft
Citromsav 25 kg
21 641 Ft
Septiforte 10x25g
2 014 Ft
Shadefix 25 kg
11 686 Ft
21 641 Ft
Trisó 0,5 kg
522 Ft
Citromsav 5 kg
6 062 Ft
Reciclean W1 20l