Tojásdinnye Pepino Kiepenkerl 10 szem
  • Tojásdinnye Pepino Kiepenkerl 10 szem
  • Tojásdinnye Pepino Kiepenkerl 10 szem-2

Tojásdinnye Pepino Kiepenkerl 10 szem

Tojásdinnye Pepino (Solanum muricatum) Ízletes, önmagát beporzó egzotikus gyümölcs, amely ampolnában vagy ládában termeszthető balkonon, teraszon vagy üvegházban. Vetés: feb.vége-ápr. (ablakpárkány, üvegház) Csírázás: 12-20 nap 18-24°C / kelés után cserépbe... Részletes leírás
1 090 Ft (nettó: 858,26 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Tojásdinnye Pepino (Solanum muricatum)
Ízletes, önmagát beporzó egzotikus gyümölcs, amely ampolnában vagy ládában termeszthető balkonon, teraszon vagy üvegházban.
Vetés: feb.vége-ápr. (ablakpárkány, üvegház)
Csírázás: 12-20 nap 18-24°C / kelés után cserépbe átültetni
Tő- és sortáv.: máj.közepe után a szabadba vihető
Szedés: júl-nov.
A tojásdinnye, vagy más néven körtedinnye ízletes csemege és különleges dísznövény egyben. Jól termeszthető balkonon, teraszon vagy mini-kertekben. Bokros növény sárgás-lilás színű virágokkal, amelyekből sárgás-narancsos színű, lila csíkos vagy foltos, lúdtojás alakú és méretű termések fejlődnek. Íze kellemesen édes, leginkább a körtére és a dinnyére hasonlít. Frissen fogyasztva magában vagy gyümölcssalátában a legfinomabb, de készíthetünk belőle levet vagy lekvárt is. A növény termete a paradicsomhoz hasonló, a hajtások 80 cm-re nőnek meg, felkötözve eléri a 180 cm-es magasságot. Igényei is a paradicsommal egyezőek: napos, esőtől- és széltől védett, de szellős helyen, cserépben (40 cm átm.), ampolnában vagy ládában tartható. A vékony hajtásokat érdemes megtámasztani karó vagy háló segítségével. Kapjon elegendő vizet és rendszeresen tápoldatot.
Gyártó
Kiepenkerl
Cikkszám
T12192
Súly
0.01 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában