Pampafű (Cortaderia selloana)
  • Pampafű (Cortaderia selloana)

Pampafű (Cortaderia selloana)

Pampafű (Cortaderia selloana) A tasak tartalma 0,1 g Az ezüstös pampafű amint a neve is mondja, Dél-Amerika pampáiról származik. Manapság számos helyen tartják parkbeli és kertbéli dísznövényként. Ennek a 3 méter magasra is megnövő fűnek, sűrű kalászai... Részletes leírás
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Pampafű (Cortaderia selloana)

A tasak tartalma 0,1 g

Az ezüstös pampafű amint a neve is mondja, Dél-Amerika pampáiról származik. Manapság számos helyen tartják parkbeli és kertbéli dísznövényként.

Ennek a 3 méter magasra is megnövő fűnek, sűrű kalászai vannak. A levelei hosszúak és karcsúak, általában 1-2 méter hosszúak és 1 centiméter szélesek; a szélük nagyon éles. A levelek színe kékeszöld, de ezüstös-szürke is lehet. A kalászvirágzata 20-40 centiméter magas és fehér, vagy piszkos sárga színű.

Az ezüstös pampafű sokféle talajon és éghajlati körülmények alatt képes nőni. Igen jól szaporodik; egy példány, élete során akár 1 millió magot képes teremni. Emiatt egyes betelepített helyeken, mint például Új-Zélandon és a Dél-afrikai Köztársaságban inváziós fajjá vált. Az égetés nemigen árt a növénynek, mivel a tűz nem éri a gyökereit.
Gyártó
Rocalba
Cikkszám
T11668
Súly
0.00 kg
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában