Pillangófa (Caesalpinia poinciana regia)
  • Pillangófa (Caesalpinia poinciana regia)

Pillangófa (Caesalpinia poinciana regia)

Pillangófa (Caesalpinia poinciana regia) A csomagb tartalma 2 szem mag Legfeljebb 15 méter magas, de többnyire kisebb fa. Széles ernyő alakú koronát növeszt. Levelei kétszeresen szárnyaltak. Levele 30-50 centiméter hosszú, páfrányszerűen finoman tagolt, a... Részletes leírás
469 Ft (nettó: 369 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Pillangófa (Caesalpinia poinciana regia)

A csomagb tartalma 2 szem mag

Legfeljebb 15 méter magas, de többnyire kisebb fa. Széles ernyő alakú koronát növeszt. Levelei kétszeresen szárnyaltak. Levele 30-50 centiméter hosszú, páfrányszerűen finoman tagolt, a körülbelül 1 centiméter hosszú levélkék száma a több százat elérheti. A levelek szórt állásúak; a száraz évszakban lehullhatnak, de csak rövid időre. Virága narancs- vagy skarlátvörös, 10-15 centiméteres; 5, kívül zöld, belül vörös csészelevéllel és 5 részben fehér vagy sárga színű, kárminpiros foltokkal. A virág közepén 10 hosszú, vörös szálú porzó és egy bibeszál van. A legtöbb virág a száraz évszak végén, az új levelekkel együtt jelenik meg, valóban szinte lángba borítva a fát. Termése feketésbarna, lapított, 30-60 centiméter hosszú, 4-7 centiméter széles, csüngő, többnyire kissé görbült és keresztben bordázott, fásodó hüvely, amely a következő virágzásig a fán marad.
Gyártó
Rocalba
Cikkszám
T11662
Súly
0.01 kg
Raktáron
1-10 db
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában