Rózsanád (Canna Indicat) 5 szem
  • Rózsanád (Canna Indicat) 5 szem

Rózsanád (Canna Indicat) 5 szem

CANNA - Rózsanád - 10db mag/csomag Család: Cannaceae Közismert nevei: Kanna, Canna, Rózsafa. A cannák erőteljes, mutatós, gyöktörzses évelők, amelyeket díszes virágaik és levélzetük miatt ültetnek. Általában nyári ágyásnövénynek ültetnek, illetve... Részletes leírás
959 Ft (nettó: 755,44 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

CANNA - Rózsanád - 10db mag/csomag


Család: Cannaceae
Közismert nevei: Kanna, Canna, Rózsafa.

A cannák erőteljes, mutatós, gyöktörzses évelők, amelyeket díszes virágaik és levélzetük miatt ültetnek. Általában nyári ágyásnövénynek ültetnek, illetve cserepes növényként tartanak. Teljes napfényt és termékeny, humuszos talajt igényelnek.

CANNA:
A nemzetség a kannafélék családjának tagja. Az Újvilág szubtrópusi, trópusi területein sokhelyütt előforduló, és a termesztésből sokhelyütt elvadult nemzetséghez 9 faj tartozik. Erős növekedésű növények, gyökgumóból fejlődő, vaskos, felálló, nádszerű szárukon nagy, lándzsás levelek nőnek. Liliomszerű virágaik leginkább sárgák, narancsszínűek vagy pirosak. Leveleik színe is változó, a csíkostól a sötétvörösig megtalálhatóak. Magja kicsi kemény, az indiánok puskagolyónak használták.


Minimális hőmérséklet: 10-15°C
Fagyérzékenyek.
Cikkszám
T10123
Súly
0.03 kg
Raktáron
10+ db
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

János Nyemcsok
dec 16, 2017
0
(0/5
A Gazdaboltból már több esetben vásároltam. Maximálisan elégedett vagyok. Azt kaptam, amit rendeltem. Külön értékelem, hogy - bár a bolt hibájából - hiányosan kaptam meg a csomagot, DE észrevételezésem után ezt pótolták.
Oldal: 1

Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában