Noni (Morinda citrifolia) 5 szem

T10087
MORINDA CITRIFOLIA - Noni - 5db mag/csomag Délkelet-Ázsia és Ausztrália területein őshonos faj. Már széles körben termesztik a trópusi területeken gyógyító hatása miatt. A furcsa alakú és meglehetősen erős ízű gyümölcs kiemelkedő figyelmet kapott a lehetséges rákellenes gyógyítás területén. Rengeteg mindenre hatásos pl.: serkenti az anyagcser... Részletes leírás
2 757 Ft (nettó: 2 171 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
MORINDA CITRIFOLIA - Noni - 5db mag/csomag


Délkelet-Ázsia és Ausztrália területein őshonos faj. Már széles körben termesztik a trópusi területeken gyógyító hatása miatt. A furcsa alakú és meglehetősen
erős ízű gyümölcs kiemelkedő figyelmet kapott a lehetséges rákellenes gyógyítás területén.

Rengeteg mindenre hatásos pl.: serkenti az anyagcserét, megköti a káros szabadgyököket, kedélyfokozó hatása is ismert, növeli az erőnlétet, fokozza a vitalitást, regenerálja a károsodott sejteket, sok benne a vitamin, a nyomelem, a telítetlen zsírsavak stb.

A Morinda citrifolia megtalálható mind az árnyas erdőkben, mind a nyílt homokos vagy sziklás parton. Jól tűri a szikes talajokat és a szárazságot is. A növény természetes körülmények között a 9m magasságot is elérheti. Egész évben virágzik és hoz gyümölcsöt. Egy idősebb fa havonta 5-8 kg gyülömcsöt terem.
Súly: 0.025 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.