Pumpa Elimax 1500     3 db szórófejjel ( 5 év garancia)
  • Pumpa Elimax 1500     3 db szórófejjel ( 5 év garancia)

Pumpa Elimax 1500 3 db szórófejjel ( 5 év garancia)

Fogyasztás: 20 W. Szórófejek: 3db (Vulkán + Láva + Habszerű) További tartozékok:teleszkóposan kihúzható cső (1/2""), elzáró szelep és csatlakozó (1/2""),tömlő csatlakozó 3 db. Az ELIMAX kerti tavi szivattyúk kiváló minőségű termékek, amelyeket a... Részletes leírás
23 908 Ft (nettó: 18 825,07 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Fogyasztás: 20 W. Szórófejek: 3db (Vulkán + Láva + Habszerű) További tartozékok:teleszkóposan kihúzható cső (1/2""), elzáró szelep és csatlakozó (1/2""),tömlő csatlakozó 3 db. Az ELIMAX kerti tavi szivattyúk kiváló minőségű termékek, amelyeket a szivattyútechnológia-fejlesztés legutolsó állásának megfelelően lettek kialakítva. Az ELIMAX szivattyúk alkalmasak kerti tavakkal, akváriumokkal és szökőkutakkal összefüggő, szűrőrendszerekkel kombinált alkalmazásra. A szivattyúkat „szinkron technológia „ felhasználásával fejlesztették ki, ahol az elektromos rész teljes mértékben és biztonságosan epoxigyantával van kiöntve. Az ELIMAX szivattyú különleges tulajdonságai: Flexibilis áramlási rendszer (FFS), a nagyobb kimenő teljesítményért. Epoxigyantás kiöntéssel védett rendszer (EPS), a megfelelő biztonságért. „Nincs szükség szivacsra” rendszer (NSS), az alacsony karbantartási igény érdekében. Kerámia tengely csapágy (CSB), a megnövelt, leadott teljesítmény biztosításáért. Hővédelmi rendszerrel ellátott (TPS), a túlmelegedés ellen. Speciális mágnes rendszerrel (SMS)rendelkezik, ez az igen erős motor ritka fémből készült. A szivattyú jó hatásfokú, igen erős és kimagaslóan megbízható motorja van. A szivattyúhoz tartozó csatlakozó darab igénybe vételével például működtethetjük egyidejűleg szökőkútként és használhatjuk szűrésre is. A mellékelt szorító csatlakozóval felszerelhetjük a szórófejjel ellátott kihúzható csövet pontosan függőleges állásba. Az állítható lábbal a szivattyút szilárdan és biztonságosan állíthatjuk fel. Vigyázzunk, hogy a szivattyút ne hagyjuk ""szárazon futni""!
Gyártó
Ubbink
Cikkszám
T03189
Súly
1.50 kg
Díszkert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

UVC fénycső 55 W
16 883 Ft
Cascademax 16000
114 403 Ft