Vízfelszíni mechanikus befagyásgátló, 25 cm + Oxy 100 levegőztető
  • Vízfelszíni mechanikus befagyásgátló, 25 cm + Oxy 100 levegőztető

Vízfelszíni mechanikus befagyásgátló, 25 cm + Oxy 100 levegőztető

A LIBEL mechanikus befagyás gátlók ""hungarocell"" anyagból készültek. Ez egy víz felszínén lebegő készülék, amely típustól függően 25, ill. 40 cm átmérőjű léket tart jégmentesen a vízben, ezáltal oxigénhez jutnak a vízben élő növények és halak. Ezek az... Részletes leírás
6 796 Ft (nettó: 5 350,97 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A LIBEL mechanikus befagyás gátlók ""hungarocell"" anyagból készültek. Ez egy víz felszínén lebegő készülék, amely típustól függően 25, ill. 40 cm átmérőjű léket tart jégmentesen a vízben, ezáltal oxigénhez jutnak a vízben élő növények és halak. Ezek az eszközök –20 ?C -ig meggátolják a tó befagyását, ennek következtében egyrészt eltávoznak a mérgező gázok, másrészt oxigén, (ill. a szükséges mennyiségű haleledel) juttatható a tóvízbe. Ha befagyna a tava, óvatosan bontsa meg a jégtakarót, mert a jégpáncél erőteljesebb ütése (pl. baltával stb.) a halak számára károsító hanghatásokat kelt/het. OXY 100 - LIBEL tó levegőztető pumpa: A OXY 100 levegőszivattyú állandó levegő utánpótlással látja el az Ön medencéjét, és gondoskodik a halak számára szükséges oxigénről.A megfelelő mennyiségű oxigén termelő növényre ennek ellenére továbbra is szükség van. Telente a levegőellátó szivattyú segít a jégen szabadon tartani egy léket.
Gyártó
Ubbink
Cikkszám
T03172
Raktáron
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Vízköpő "Yannick"
14 635 Ft