Algairtó Teichklar-Pond Clear 500ml (zöldalga ellen)

T11782
Néhány óra alatt a szennyezett vizet kristálytisztává teszi, elpusztítja a zöldalgát Pond Clear Teichlar Elpusztítja a kerti tóban levő zöldalgát, és akadályozza újbóli megjelenésüket. A tó űrtartalmának megfelelően kiszámított, és öntözőkannába kitöltött tóvízben oldja fel a megfelelő mennyiségű pond clear készítményt. Majd az oldatot öntse... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Néhány óra alatt a szennyezett vizet kristálytisztává teszi, elpusztítja a zöldalgát

Pond Clear Teichlar

Elpusztítja a kerti tóban levő zöldalgát, és akadályozza újbóli megjelenésüket. A tó űrtartalmának megfelelően kiszámított, és öntözőkannába kitöltött tóvízben oldja fel a megfelelő mennyiségű pond clear készítményt. Majd az oldatot öntse egyenletesen eloszlatva a tóba. Más szerrel együtt ne használja. Szükség esetén egy hét múlva ismételje meg a kezelést.

Adagolás: 500 ml - 5 m3 tóvízhez / 1000 ml - 10 m3 tóvízhez.

Kerti tó kezelés: a készítmény alkalmazása során gondoskodni kell a megfelelő levegőztetésről - hogy halaink ne kerüljenek oxigén hiányos állapotba - illetve ha lehetséges, az elpusztult alga eltávolításáról! Ezt szkimmeres szűrőegységgel (az önálló, motoros szkimmerek nem alkalmasak az algák összegyűjtésére) vagy az algák besüllyedése után tóporszívó (iszapszívó) használatával lehetséges. Kerülni kell a szer nyitott ökológiai rendszerekbe történő bejutását. Emberi fogyasztásra, kerülő víz kezelésére nem alkalmazható.
Súly: 0.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.