Algaírtó "ToruStroh"

T10830
A VT Toru-Stroh az árpaszalmán kívül savanyú lápi tőzeget is tartalmaz, mely gyengén csökkenti a tó PH értékét - ezzel is gátolva az algák kialakulását. 4000 ml-zöldalga elleni 100%-os biológiai termék.10000 l vízhez elegendő préselt árpaszalma és lápi tőzeg alapú biológiai algairtó szer. A két természetes anyag kombinációja gyors és hatásos me... Részletes leírás
5 427 Ft (nettó: 4 273 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A VT Toru-Stroh az árpaszalmán kívül savanyú lápi tőzeget is tartalmaz, mely gyengén csökkenti a tó PH értékét - ezzel is gátolva az algák kialakulását.

4000 ml-zöldalga elleni 100%-os biológiai termék.10000 l vízhez elegendő préselt árpaszalma és lápi tőzeg alapú biológiai algairtó szer. A két természetes anyag kombinációja gyors és hatásos megoldást nyújt az algásodás ellen. Hatása különböző mikroszkopikus méretű algafaló planktonok kifejlődésén alapul, melyek az algákkal táplálkoznak.

Használati utasítás: Egy csomagnyi termék maximum 10000 liter vízhez elegendő. Nagyobb víztartalmú tavakhoz több csomagot kell egyszerre felhasználni! A terméket a vele együtt csomagolt hálóba kell önteni, és jól elkötözni. Az így csomagolt terméket kell a tóba helyezni. Legjobb, ha szökőkút, csobogó, vízesés, a mechanikus szűrő kifolyó csonkja, stb. mellé kerül elhelyezésre! A termék hatása néhány hónap múlva csökken, ezért szezononként egyszer megújítandó, a kivett anyag komposztálható.
Súly: 2.52 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.