Víztisztító szűrő "AlgClear 55000UVC"
  • Víztisztító szűrő "AlgClear 55000UVC"

Víztisztító szűrő "AlgClear 55000UVC"

Zöldalgák ellen ható készülék. A készülék belsejében található búrában, vízmentesen helyezkedik el az UVC fénycső. A készülék belsejében átáramló tóvíz folyamatosan UV-C sugárzásnak van kitéve, ami megöli az áthaladó vízben található algacsírákat. Vigyázz, ha a... Részletes leírás
65 693 Ft (nettó: 51 727 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Zöldalgák ellen ható készülék. A készülék belsejében található búrában, vízmentesen helyezkedik el az UVC fénycső. A készülék belsejében átáramló tóvíz folyamatosan UV-C sugárzásnak van kitéve, ami megöli az áthaladó vízben található algacsírákat. Vigyázz, ha a tóba tóindító szert vagy más, jótékony mikrobákat tartalmazó készítményt tettél, akkor legalább 2 hétig ne kapcsold be az UVC készüléket. A készülék maximum 27.500 liter vizet tartalmazó halastó algamentesítését tudja hatékonyan ellátni. Ha a tóban nincsenek halak, akkor maximum 55.000 literes tóhoz elegendő. Figyelem: Az UV-C készülékben található fénycsövet minden évben cserélni kell, akkor is, ha még világít. Csere alkalmával a készüléket áramtalanítsd, majd a búrából vedd ki a régi fénycsövet, és helyezd be az újat. Figyelj arra, hogy az új fénycsőhöz ne érj hozzá kézzel. Kesztyűben vagy ruhán keresztül érj csak hozzá.
Gyártó
Ubbink
Cikkszám
T10827
Súly
3.88 kg
Díszkert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Golyós csap 1/2