Tóvízkezelő "Aqua Start" 250 ml

T10797
Aqua Start klór megkötő adalék 250 ml A csapvizek sokszor alkalmatlanok a kerti dísztavak feltöltésére a tartalmazott klór fertőtelnítőser és más - a tóvíz minősége szempontjából hasznos - baktériumokra ártalmas szerek miatt. A természetes, ill. a tiszta egészséges víz között az a különbség, hogy a természetes víz gazdag baktériumflórát tart... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Aqua Start klór megkötő adalék 250 ml



A csapvizek sokszor alkalmatlanok a kerti dísztavak feltöltésére a tartalmazott klór fertőtelnítőser és más - a tóvíz minősége szempontjából hasznos - baktériumokra ártalmas szerek miatt.

A természetes, ill. a tiszta egészséges víz között az a különbség, hogy a természetes víz gazdag baktériumflórát tartalmaz, de a "tiszta víz" a fertőtlenítő szerek miatt lényegesebben szegényebb baktériumokban.

A fertőtelnített víz számos anyagot tartalmaz, ami káros a kerti tó élővilágára.
A kedvezőtlen életfeltételek legyengítik a halak, növények immunrendszerét, ennek következtében gyakrabban betegszenek meg, vagy csak lassan fejlődnek.

Az Aqua Start stabilizálja a tóvíz pH értékét és semlegesíti a dísztó élővilágára ártalmas anyagokat, amelyek előfordulnak az ivóvízben, ugyanakkor megköti a nehézfémeket. A szer alkalmazásával képződő értékes kollidok elősegítik a halaknál védőrétegként szolgáló nyálkahártya képződését.
Az új tavak feltöltése, vagy vízcsere esetén alkalmazzuk az Aqua Start folyadékot. A víz alapos átforgatásával, 2 - 3 óra után már biztonsággal
telepíthetjük be díszhalainkat.
Adagolás: 25 ml 500 l vízhez.
Súly: 0.301 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.