Vízesés elem "Top Start"
  • Vízesés elem "Top Start"

Vízesés elem "Top Start"

Leírás Ubbink Standrd Top vízeséselem – UV sugárzásnak ellenálló, fagyálló műanyagból készített kezdőelem avagy felső medencés vízeséselem fekete műanyagból. Az Ubbink Standard vízeséselemek alkalmasak arra, hogy egyéni vízeséünket saját elképzeléseink... Részletes leírás
6 676 Ft (nettó: 5 256,3 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Leírás

Ubbink Standrd Top vízeséselem – UV sugárzásnak ellenálló, fagyálló műanyagból készített kezdőelem avagy felső medencés vízeséselem fekete műanyagból.

Az Ubbink Standard vízeséselemek alkalmasak arra, hogy egyéni vízeséünket saját elképzeléseink szerint álítsuk össze. A fekete műanyag elemeket –a természethú élmény érdekében– célszerű valamilyen természetes kőzettel beborítani vagy más módon elfedni. A Ubbink vízeséselemek és szökőkútmedencék kombinálásával, akár kertitó nélkül is élvezhetjük kertünkben a folyó víz látványát.

Az Ubbink vízesések és a patakok különleges hangulatot kölcsönöznek a kertnek. Nemcsak kihangsúlyozzák a kertitó szépségét hanem hozzásegítenek az oxigéndús víz állandó körforgásához is. Az előregyártott fekete műanyag vízesés elemekből igény szerint tetszőleges hosszúságú vízesés vagy patak is kialakítható. A nyomószivattyúból a vízfolyást a legfelső top avagy kezdő elem fogadja, amelyen áthaladva –a többi vízeséselem elhelyezkedésétől függően– a víz kanyarogva folytatja útját a kertitóig.
Gyártó
Ubbink
Cikkszám
T10759
Súly
0.67 kg
Díszkert
igen
Értékesítési alapegység
db
Pick-pack-pontban tiltott
igen

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

UVC fénycső 55 W
16 883 Ft
Powermax 7500Fi
UVC fénycső 5W
4 702 Ft