Csobogó "Bambusz himba"

T10713
Bambusz vízhimba Ez a bambuszból készített „vízjáték” nem csak küllemével de mozgásával és a vízzel keltett periodikus csobogásával is felhívja magára a figyelmet. Fáradhatatlanul dolgozik éjjel-nappal. Meghajtásához - az emelő magasságot figyelembe véve - elegendő egy 10-15 W-os vízpumpa. Állandó mozgásával távol tartja az idegen állatokat, mac... Részletes leírás
28 017 Ft (nettó: 22 061 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Bambusz vízhimba
Ez a bambuszból készített „vízjáték” nem csak küllemével de mozgásával és a vízzel keltett periodikus csobogásával is felhívja magára a figyelmet. Fáradhatatlanul dolgozik éjjel-nappal. Meghajtásához - az emelő magasságot figyelembe véve - elegendő egy 10-15 W-os vízpumpa. Állandó mozgásával távol tartja az idegen állatokat, macskákat - hasznos, szép és játékos dísze lehet kertünknek, tavunknak.
Súly: 2.087 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Szobanövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.