HuminPower G 1 kg

T11785
A mezőgazdaságban egyre jelentősebb problémát jelent a talaj kimerülése, melyet leggyakrabban szerves- vagy műtrágyázással próbálnak ellensúlyozni. Ez azonban gazdasági szempontból nem kedvező, mivel a kijuttatott tápanyagok nagy része nem hasznosul. A HUMUSZOL és a HUMINPOWER G két olyan különleges termék, amely a kijuttatott és a földben lévő... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
A mezőgazdaságban egyre jelentősebb problémát jelent a talaj kimerülése, melyet leggyakrabban szerves- vagy műtrágyázással próbálnak ellensúlyozni. Ez azonban gazdasági szempontból nem kedvező, mivel a kijuttatott tápanyagok nagy része nem hasznosul.

A HUMUSZOL és a HUMINPOWER G két olyan különleges termék, amely a kijuttatott és a földben lévő tápanyagok felszívódását maximalizálja. A legfontosabb összetevőik a huminsavak, amelyek olyan természetes kelát-komplex képző savak, melyek akár több mint 70 féle ásványi anyagot zárhatnak magukba, mint például a kalcium, kálium, magnézium és a vas, amik nélkülözhetetlenek a növények megfelelő életciklusához.

A HUMINPOWER termékcsalád a huminsavak erejét kihasználva segíti a talajban lévő, a növény számára nem hozzáférhető formában lévő tápanyagok felvételét, így növeli a terméshozamot, fokozza a növény ellenállóképességét, pótolja a hiányelemeket, ezáltal megszüntetheti a gyakran előforduló hiánybetegségeket.

A HUMINPOWER termékcsalád felhasználható valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrában.

A talaj kondíciójának javítása céljából, vetés illetve ültetés előtt a talaj felszínére kiszórva és bedolgozva használjuk. Továbbá használhatjuk a talajélet fokozására, a tápanyag felvétel hatékonyabbá tételére, a stresszhatások csökkentésére, homoktalajoknál a víztartóképesség fokozására, kötött talajok porózusabbá tételére így növelve a termésmennyiséget.

Hatékony szántóföldi és kertészeti növénytermesztésnél, gyümölcsfák és szőlőtelepítésnél illetve nevelésnél, palántanevelésnél, üvegházi termesz-tésben, pázsit telepítésénél és gondozásnál valamint erdőtelepítéseknél, degradált és alapvetően terméketlen talajok termővé tételénél.

A TERMÉKET HASZNÁLHATJUK FÖLDKEVERÉKEKKEL ÉS KÜLÖNBÖZŐ TERMESZTŐ KÖZEGEKKEL, VALAMINT KÜLÖNFÉLE MŰTRÁGYÁKKAL EGYIDEJÜLEG.

Szántóföldi kultúráknál: minimum 40 kg/ha
Virágkertészetek, dísznövények: minimum 60 kg/ha
Zöldségfélék, primőr áruk: minimum 60 kg/ha a vegetációs idő alatt több részletben kijuttatva
Szőlő, gyümölcsfák: minimum 50 g/tő
Fatelepítés: minimum 20 g/tő
Degradált talajok: minimum 2-3 t/ha
Komposzt készítés: minimum 1-2 %-ban folyamatosan adagolva a komposzthoz
HOBBIKERTI FELHASZNÁLÁS ESETÉN 20-30 g/m2 DÓZISOKAT HASZNÁLJUNK.
Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.