DCM Antagon 25 kg
  • DCM Antagon 25 kg

DCM Antagon 25 kg

DCM ANTAGON talajjavító magas (50 %) szervesanyag tartalommal. A növényi és állati eredetű alapanyagok koncentrátuma hosszú hatástartamú, a talajélet és talajszerkezet javítását szolgálja. DCM ANTAGON talajjavító NPK 4-3-2 + 50 % szerves anyag tartalom A... Részletes leírás
22 871 Ft (nettó: 18 008,44 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

DCM ANTAGON talajjavító magas (50 %) szervesanyag tartalommal. A növényi és állati eredetű alapanyagok koncentrátuma hosszú hatástartamú, a talajélet és talajszerkezet javítását szolgálja.

DCM ANTAGON talajjavító NPK 4-3-2 + 50 % szerves anyag tartalom

A szerves anyagok széles skálája biztosítja a talajszerkezet javítását, és a gazdag és változatos talajélet kialakulását, ami a termékeny talaj feltétele. Javítja a talaj tápanyag megtartási képességét, minimális lesz a tápanyag veszteség. A levegő/víz aránya tökéletes egyensúlyban lesz, ami a gyors és erős gyökérképződést segíti. Jobb lesz a tápanyagok hasznosítása, így a növények is jobban fejlődnek, erősebbek, egészségesebbek lesznek.

Talajfertőtlenítés után létfontosságú a használata a talajélet felélesztésére. Vetés vagy ültetés előtt közvetlenül is alkalmazható. A termék morzsa formában kerül forgalomba. Kijuttatása bármelyik műtrágyaszóróval, kisebb mennyiségeknél akár kézzel megoldható.
Gyártó
DCM
Cikkszám
T09372
Súly
25.00 kg
Raktáron
1-10 db
Pázsit
igen
Díszkert
igen
Értékesítési alapegység
db
Termék ismertető
DCM-ANTAGON.pdf (pdf fileformat, 119.45k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Kácsor Enikő

Kedves Tanácsadó!

Érdeklődnék, hogy milyen adagolása van a DCM Antagon talajjavító granulátumnak? Hány m2-re elegendő 25 kg?

Köszönöm a választ!

Üdvözlettel,
Kácsor Enikő

#45217
Tamás Lelkes
szept 5, 2015
0
(0/5
Kiváló termék, szinte csodát tett a kertben! A gyep rendszeres öntözése és tápozása ellenére is megjelentek kiszáradt területek, amik gombás fertőzésre utaltak, semmilyen módszer sem segített rajta. Az Antagont kiszórva egy hét múlva már kibújtak az élénk zöld fűszálak a száraz csomók közt, 2 hét elteltével már nyoma se volt a száraz fűcsomóknak! Üde, tömör és haragos zöld lett tőle a gyep. Jól be kellett locsolni, mert csak úgy kerül a talajba. A szemek elég apróak ahhoz hogy granulátumszóróval lehessen szórni, mivel nagy mennyiség kell belőle egyszerre. A szaga nem kellemes, erőteljesebb mint egy műtrágyáé, a kocsiban 2 órát szálíítotttam és 2 hétig érződött. Nagyon megvagyok vele elégedve. Drága ugyan, de sok bosszúságtól szabadított meg egy röpke mozdulattal.
Oldal: 1

Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Alginit 30 kg
3 500 Ft
Humuszol 1 l
Prohumin 5l
9 100 Ft
Symbivit 30g
812 Ft
HuminPower G 1 kg
Gyökéritató 400 g
404 Ft