BactoFil B 10 por Virágos Dísznövény 10 g

T07421
Ez a termék a BactoFil B 10 készítmény kiskertekben termesztett virágos dísznövényekhez kifejlesztett változata, amelynek a hatása mindenben megegyezik a BactoFil B 10 készítmény hatásával. A dobozba található 2 darab vízoldható tasak egyenként 100 négyzetméter virágágyás kezelésére elegendő. A tasakokat felbontás nélkül kell a vízbe tenni és ol... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Ez a termék a BactoFil B 10 készítmény kiskertekben termesztett virágos dísznövényekhez kifejlesztett változata, amelynek a hatása mindenben megegyezik a BactoFil B 10 készítmény hatásával. A dobozba található 2 darab vízoldható tasak egyenként 100 négyzetméter virágágyás kezelésére elegendő. A tasakokat felbontás nélkül kell a vízbe tenni és oldódás után egyenletesen a talajfelszínre juttatni. Ezután rövid időn belül gondoskodni kell a talajba forgatásról. Ez a művelet kiadós öntözéssel is megoldható, hiszan a víz is bemossa a termékben lévő hasznos talajbaktériumokat a földbe.

A BactoFil termékcsalád tagjai a világ legtöbb országában szabadalmi oltalommal rendelkező és legelterjedtebb mezőgazdasági mikrobiológiai készítményei, amellyekkel kapcsolatban már több, mint egymillió hektáros szabadföldi, üzemi tapasztalat halmozódott fel. Bár ez az egyedülálló talajaktiváló hatású termékcsalád nagy sikerrel használható a kertészeti növények esetében is, a folyadék formuláció speciális kezelési igénye miatt elsősorban a szántóföldi növények termesztésénél használták. Az AGRO.bio Hungary Kft. alapításának idei 10. évfordulós évére egy régóta várt fejlesztés eredménye érett be. Sokéves mikrobiológiai kutató-fejlesztő munka eredményeként elkészült a BactoFil termékek por változata, amely a folyadék formulációval megegyező hatékonysággal aktiválja a kezelt talajt. A dobozban 2-2 vízoldható tasakban egyenként 5 gramm BactoFil por található. Ez nagyon könnyű és biztos kezelhetőséget eredményez, hiszen a kis vízoldható tasakot csak be kell dobni mondjuk a locsolókannába, ahol az nagyon hamar feloldódik és lehet is kezelni a növény talaját, legyen szó akár a most aktuális őszi faültetésről, vagy a pázsit telepítéséről vagy megújításáról. A dobozok hátoldalán részletes felhasználási útmutató található.
Súly: 0.01 kg
Szélesség: 80 mm
Magasság: 130 mm
Hossz: 20 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Bio, Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.