Belem 0.8 MG 12 kg
  • Belem 0.8 MG 12 kg

Belem 0.8 MG 12 kg

Hatóanyag tartalom 8 g/kg cipermetrin Hatáskifejtés módja kontakt Formuláció G / GR granulátum Dózis: 12 kg/ha Javasolt technológia A Belem® hatékonyságának kulcsa a „halfarok” diffúzor használata, amelyet a Kwizda Agro a megvásárolt termékhez (120... Részletes leírás
20 294 Ft (nettó: 15 979,68 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges. A jelenlegi járványra való tekintettel a személyes átvétel nem lehetséges.

Hatóanyag tartalom
8 g/kg cipermetrin

Hatáskifejtés módja
kontakt

Formuláció
G / GR granulátum

Dózis: 12 kg/ha

Javasolt technológia

A Belem® hatékonyságának kulcsa a „halfarok” diffúzor használata, amelyet a Kwizda Agro a megvásárolt termékhez (120 kg Belemhez - 1 db 6 soros garnitúra) térítésmentesen biztosít. A diffúzornak köszönhetően a Belem® mikrogranulátumai nemcsak a magárok aljára kerülnek, hanem teljesen körbeveszik a magot.Kukoricában és napraforgóban, burgonyában, cukorrépában, paradicsomban, káposztafélékben (fejes káposzta, kelkáposzta, vöröskáposzta) és gyökérzöldségekben (sárgarépa, petrezselyem, pasztinák, gumós zeller, cékla, torma) a vetéssel egy menetben vagy a vetés előtt kell a rovarölő talajfertőtlenítő szert kijuttatni és a talajba dolgozni.
A vetés során biztosítani kell a granulátumok talajjal való teljes fedettségét, a talaj felszínére szóródott granulátumok maradéktalan összegyűjtését és eltávolítását.


A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható!

Légi kijuttatás nem engedélyezett!

Megjegyzés

Hatásmechanizmus: A termékben lévő, piretroidok közé tartozó cipermetrin az azonnali, gyors taglózó hatást biztosítja az idegsejtek ingerület továbbadásának megakadályozásával. A hatóanyag mikrogranulátum formában kerül a magárokba, így biztosítja a vetőmag hosszútávú védelmét. Egyedi formulációjának köszönhetően a hatóanyag kevésbé mobil a talajban, így a mag környékén tudja kifejteni rovarölő hatását.
A cipermetrin hatóanyag kímélőbb hatással rendelkezik a talajban lévő hasznos élő szervezetekre pl. földigiliszta.
Gyártó
Kwizda
Cikkszám
T09398
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
Belem-0.8-MG.pdf (8-MG fileformat, 148.64k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

10 további termék ebben a kategóriában

Basamid G 0,6 kg
4 870 Ft
Force 1,5 G 20 kg
67 856 Ft
Bomber 1,5G 0,3Kg
Picador 0,8 MG 1 kg
4 045 Ft
Arvalin-LR 0,25 kg
1 878 Ft
Basamid G 20 kg
Nemathorin 10 G 4 kg
50 791 Ft
Picador 0,8 MG 300g
1 529 Ft
Force 1,5 G 0,5 kg
2 424 Ft
Basamid G 5 kg