Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Virágzó 0,5 kg
  • Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Virágzó 0,5 kg

Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Virágzó 0,5 kg

Termékleírás és összetétel: A Hortilon gyümölcs és virág tartalmazza a szükséges tápanyagokat (NPK (+ MgO) 8-16-24 (+4)), beleértve a növényi trágyázás mikroelemeit a vegetációs időszakban. Összetétele támogatja a növekedést és a virágzást, majd a gyümölcs... Részletes leírás
1 334 Ft (nettó: 1 050 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Termékleírás és összetétel: A Hortilon gyümölcs és virág tartalmazza a szükséges tápanyagokat (NPK (+ MgO) 8-16-24 (+4)), beleértve a növényi trágyázás mikroelemeit a vegetációs időszakban. Összetétele támogatja a növekedést és a virágzást, majd a gyümölcs nagyobb megjelenését.
Előnyök:
A magas foszfortartalom a virágzást és a későbbi gyümölcsök megjelenését támogatja
a műtrágya javítja a gyümölcsök érését, a tápanyagok, beleértve a kelátképző mikroelemeket, könnyen hozzáférhető és nagyon hatékony formában jelen vannak a növények számára
100% -os oldhatóság, csomagolás, amely megakadályozza a műtrágyák csillapítását
Rendeltetésszerű használat: A műtrágyát zöldségek, szamócák, apró gyümölcsök, gyümölcsök és díszfa, rózsák, évelők, erkélyes növények és virágzó beltéri növények megtermelésére használják.
Dózis: Az oldatot 10 g műtrágya (1 csésze) 10 liter vízben való keverésével készítsük elő. Az oldat ajánlott fogyasztása 3-5 m2 / m2 területre esik. A műtrágya is alkalmas levéltrágyázásra permetezéssel vagy öntözéssel 5 gramm műtrágya (1/2 csésze) adagonként 10 liter vízre. Alkalmazási idő: A műtrágyát a vegetációs időszak második felében (június közepétől augusztus közepéig) kell alkalmazni, amikor 2-5 műtrágyát kell alkalmazni. Ezt a Hortilon START folytatásaként kell használni. A szamóca optimális megtermékenyítéséhez: 2 további fertőtlenítésre van szükség a virágzás előtt és 2 - 3 alkalommal a betakarítás után.
Gyártó
Raselina Sobeslav
Cikkszám
T11730
Súly
0.50 kg
Raktáron
1-10 db
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Patent Káli 25 kg
7 576 Ft
Mikramid  25 kg
10 001 Ft
M-Grow 11-12-17 25 kg
8 357 Ft
Mikramid 10 kg
4 083 Ft