Viano szerves trágya Paradicsom 1,75 kg

Gyártó:Viano Cikkszám: T11014
Viano szerves trágya Paradicsom 1,75 kg

A VIANO paradicsom szerves táp különböző fajta paradicsomok optimális tápanyagellátásához javasolt szerves anyag. A magas foszfortartalom bőséges virágzást, egészséges termést, valamint a szüretelt termés hosszú eltarthatóságát garantálja. A termény ízletesebb lesz Viano szerves táp használatával. A termék ültetéshez, valamint termő időszakban tápanyag utánpótlásként használható. Hosszú hatású (2 hó). Bio kultúrákban jogosult használni. Bio gazdálkodásokhoz szükséges TÜV NORD INTEGRA BIO CERTIFICAT engedé...

Bruttó 2 579 Ft

Szakmai kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérdezze szakértőnket!

Személyes átvétel: Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).

Kiszállítás: A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

 • Leírás
 • Adatlap
 • Képek
 • Vélemények
 • Kérdés-válasz

A VIANO paradicsom szerves táp különböző fajta paradicsomok optimális tápanyagellátásához javasolt szerves anyag. A magas foszfortartalom bőséges virágzást, egészséges termést, valamint a szüretelt termés hosszú eltarthatóságát garantálja. A termény ízletesebb lesz Viano szerves táp használatával. A termék ültetéshez, valamint termő időszakban tápanyag utánpótlásként használható.
Hosszú hatású (2 hó). Bio kultúrákban jogosult használni.

Bio gazdálkodásokhoz szükséges TÜV NORD INTEGRA BIO CERTIFICAT engedéllyel rendelkezik.

Összetétel: legalább 5-5-8 +3Mg

Kijuttatás:
J F M A M J J A SZ O N D
2 havonta.

Gyártó: Viano
Kategória: Szerves trágya
Tömeg: 1,75 kg
Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Belépés

Kérdések-válaszok

 1. vitai ilona

  Szerves trágya adagolása

  Üdvözlöm! VIANÓ szerves trágya paradicsom tápanyag utánpótlásként -i adagolását szeretném meg tudni, mennyi, és hogyan alkalmazzam! Már el vannak palántálva a paradicsomok, van amelyek már a 2-dik fürtöt hozzák.Mikor kell alkalmazni, és bokronként elég-e körbe szórni? 500. db tövem van! Mennyi mennyiséget rendeljek? Köszönöm válaszukat! Tisztelettel: Vitai Ilona.

  1 válasz megtekintése

Akciós, leg-leg termékek

 • Akciósak
 • Legnépszerűbbek
 • Legújabbak
 • Legutóbb véleményezett