Phenix NPK 6-8-15 szervestrágya granulátum 25 kg
  • Phenix NPK 6-8-15 szervestrágya granulátum 25 kg

Phenix NPK 6-8-15 szervestrágya granulátum 25 kg

PHENIX (NPK 6.8.15 3 MgO mikroelemek) a szerves trágya granulátumok között az egyik leghatékonyabb növényi tápanyag, köszönhetően az organikus összetevők sokféleségének, valamint magas szerves anyag tartalmának (szerves nitrogén, szerves foszfor és szerves... Részletes leírás
11 188 Ft (nettó: 8 809,68 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

PHENIX (NPK 6.8.15 3 MgO mikroelemek)

a szerves trágya granulátumok között az egyik leghatékonyabb növényi tápanyag, köszönhetően az organikus összetevők sokféleségének, valamint magas szerves anyag tartalmának (szerves nitrogén, szerves foszfor és szerves kálium).
Kiváló tápanyag utánpótlási hatékonysággal bír, köszönhetően alacsony sótartalmának, így a PHENIX a legjobb trágya, amely maximálisan biztosítja a kálium igényes növények tápanyagigényét. (K igényes növény pl. burgonya)
Minőségi végtermék várható magas sótartalmú és lúgos talajok esetében is.
Magas kálium tartalma elősegíti a bogyótermésű zöldségfélék (pl. paprika, paradicsom) éréslefutását, termés színeződését, javítja a pulton tarthatóságot, gyümölcs minőséget, íz- és zamatanyagok kialakulását, koncentrált éréslefutást és cukrosodást.

ALAPANYAGOK:

guano, baromfitrágya, madártoll, melasz


TÁPANYAG ÖSSZETÉTEL
szerves nitrogén (N) 6%
Foszfor pentoxid (P2O5) 8%
Kálium-oxid vízoldható (K2O) 15%
Magnézium-oxid (MgO) 3%
Calcium oxid (CaO) 4%
Mikroelemek1%
Szerves szén (C) 29%
Szerves anyag tartalom 50%
Huminsavak 7%
Fulvosavak 7%
Nedvességtartalom 7%
pH 7

PHENIX
az ökológiai gazdálkodásban engedélyezett készítmény, az Európai Tanács által kiadott engedély száma EC REG. 834/2007.

PHENIX
megfelel a hazai és az Európai Uniós növényvédelmi rendeletben foglaltaknak.
(Engedély száma: ABP833UFERT2), valamint a az állati melléktermékek felhasználásról szóló szabályozásnak (EC 1069/2009).

PHENIX KISZERELÉS:
25 kg-os műanyag zsákban

ADAGOLÁS:
0,4-0,8 t/ha (ültetősorokba)

KIJUTTATÁS:
PHENIX szerves trágya granulátum kijuttatásának módja rendkívül egyszerű és hatékony, tavasztól őszig az év bármely szakaszában elvégezhető.

Ennek az a magyarázata, hogy a szerves trágya talajba kerülése után nincs kijuttatási veszteség, a trágya tápanyagtartalma a műtrágyákkal ellentétben nem mosódik ki az öntözővízzel vagy csapadékkal, hanem átnedvesedik, térfogatának többszörösére nő és talajhőmérséklettől függően néhány órán, vagy napon belül mikrobiológiai élettel telítődik.

A talajban élő baktériumok, gombák és rovarok anyagcsere folyamatai a szerves trágya granulátum hatására felgyorsul, az intenzív életfolyamatok következtében szén-dioxid termelés, jó talajlevegőzöttség, kiegyenlített kémhatású, tápanyagokban gazdag, termékeny talajviszonyok alakulnak ki.

Kijuttatás és adagolás lehetőleg ültetvénytelepítés, palántázás, magvetés előtt ősszel, tavasszal, vagy nyáron történik, mindig az ültetvény telepítése előtti időszakban.

Köszönhetően az PHENIX különleges gyártástechnológiájának, nem feltétlenül szükséges a trágya granulátumot minden esetben a talajfelszín alá bedolgozni, mert csapadék, öntözés, vagy a hajnali harmat is elegendő a szerves anyagok talajba jutásához.

PHENIX trágyagranulátum fizikai, biológiai és mikrobiológiai értékeinek teljes megőrzése érdekében javasoljuk, hogy 5-15 cm mélységben talajfelszín alá dolgozzuk be a pelletet.


Ugyanakkor a PHENIX trágya granulátum nem feltétlenül igényel talajfelszín alá bedolgozást, mert más trágya granulátumokkal ellentétben csapadék, hajnali harmat, nedvesség vagy öntözés hatására azonnal oldódik a talajfelszínen.

Előnyös szerkezeti tulajdonságából adódóan füvesített területek, szőlő- és gyümölcsültetvények, talajfelszínre szórt magvetés esetén is teljes értékű növényi tápanyag visszapótlásnak minősül.FORMULA: PELLET

PHENIX kálium túlsúlyos trágya granulátum pellet mérete: 0-3 mmKIJUTTATÁS

A PHENIX trágya granulátum kijuttatása rendkívül hatékony és egyszerű.

Köszönhetően a trágyapellet koncentrált fizikai szerkezetének, kijuttatása műtrágyaszóró gépi kijuttatásával megegyező művelet.
Gyártó
Italpollina S.P.A
Cikkszám
T09498
Súly
25.00 kg
Raktáron
1-10 db
Internetes cikk
I
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Értékesítési alapegység
db
Termék ismertető
PHENIX-viragos-disznovenyekhez.pdf (pdf fileformat, 5.53M)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Biovin 20 kg