Elektromos sövénynyíró EasyCut 500/55 Gardena

T12052
Elektromos sövénynyíró EasyCut 500/55 Teljesítmény: 500 W Kés hossza: 55 cm Fogak távolsága: 18 mm Kényelmesen használható A sövénynyíró fáradságmentes, biztonságos és élvezetes munkavégzést kínál, mivel ergonomikus kialakítású markolatának köszönhetően jól illeszkedik a kézbe. Optimális nyírás Az ellentétes irányba futó kések gyors és könnyű,... Részletes leírás
54 901 Ft (nettó: 43 229 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Elektromos sövénynyíró EasyCut 500/55
Teljesítmény: 500 W
Kés hossza: 55 cm
Fogak távolsága: 18 mm

Kényelmesen használható
A sövénynyíró fáradságmentes, biztonságos és élvezetes munkavégzést kínál, mivel ergonomikus kialakítású markolatának köszönhetően jól illeszkedik a kézbe.

Optimális nyírás
Az ellentétes irányba futó kések gyors és könnyű, kis erővel végzett nyírást tesz lehetővé, zavaró megakadások és szünetek nélkül.

Magas szintű biztonság
A kések végén lévő ütközésvédő védi a kést a talajhoz közel, a ház vagy falak mentén végzett sövénynyírás során. A kábelrögzítő megakadályozza a hosszabbító vezeték véletlenszerű kihúzását nyírás közben.

Termékleírás
Könnyen kezelhető és kis súlyú - tökéletes választás a közepes méretű sövények erőteljes nyírásához
Ez az egyszerűen kezelhető és könnyű sövénynyíró kiválóan alkalmas közepes méretű sövények erőteljes és kényelmes nyírására. A kompakt kialakítás jó kiegyensúlyozottságot biztosít. A speciális ErgoTec fogantyúval optimálisan irányítható, különösen a sövény oldalának nyírásakor. Az optimalizált késgeometria biztosítja a gallyak és vékonyabb ágak hatékony, gyors és roncsolásmentes vágását.
Súly: 2.7 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.