Adagolás????

Pap Edina Szaktanácsadó

Kedves Szukács úr! Az ilyen esetben a csemete rossz minősége, nem megfelelő gyökérzete, kiszáradás áll a háttérben. Hol vásárolta? Célszerű ott elmondani mindezt, felelős áruda garanciát vállal a növényeire, és cseréli, ha gond van.

#34093
Pap Edina Szaktanácsadó

Kedves Pamuk László!
Kiültetéshez a gyökeresedést serkentő Agriplant Starte ajánlott. A palánták kiültetés után 2-4 hétig a begyökeresedés elősegítésére 0,03-0,05%-os töménységű oldattal. A Kwizda honlapján talál leírást: http://www.kwizda.hu/kerteszeti_ontozo_mtragyak

#34092
Pap Edina Szaktanácsadó

Kedves Pfennigvert Vasil! Az Atonikról itt talál egy bővebb ismertetőt: http://www.agro-store.hu/novenyvedelem/novekedesszabalyzok/atonik-025-l

#34091
István Szukács

Kedves Edina!
Ősszel ültetett Kuresia kajszi csemetém nagyon gyéren hajt. Rövidek, satnyák a hajtásai. A vele egyidőben ültetett kisfák szépen hajtanak.Nitrogén tartalmú vízzel javítható a növekedési erélye? Betegség, fajtajellemző lehet a háttérben? Mit javasol?

#34033
László Pamuk

Jah és természetesen most kannából való locsolásra gondoltam elsősorban a tövekhez és ugyanezek lennének a kérdéseim permetezve lomtrágyaként.

#33998
László Pamuk

Vásároltam önöktől agriplamt 1 és 4-es műtrágyát. A következő lenne a kérdésem, jelenleg kerültek kiültetésre a fűszerpaprika palánták a fóliaházba, hány gram agriplant 1-es műtrágya bekeverését ajánlja 10 liter vízhez? Majd mikor már nagyobb a paprika, ezt mennyire lehet növeéni és virágzáskor az agriplant 4-es műtrágyánál szintén mennyit javasol? Köszönöm előre is válaszát.

#33997
Vasil Pfennigvert

Segítséget kérnék Atonik milyen a hasznalati utasitas hogy kell vele dolgozni?????????

#33993
Pap Edina

1-2 g/l, ha alapműtrágyát is használ, akkor a fele az adag a növénykultúra tápanyagigényétől függően.

#31478
Török Dénes

Üdv.!

Segítséget kérnék. Nem láttam sehol, hogy milyen töménységben kell használni az "Universol" műtrágyákat?
Gramm/Liter arány?

Előre is köszönöm válaszukat!
Üdv.!
Török Dénes

#31126