muskátli

Pap Edina

http://www.gazdabolt.hu/index.php?content=152

#30507
Jolana baffyová

a muskátli levelek betegségeire kérnék tanácsadáast

#30028
Pap Edina

Az erkély felőli oldalon a balkonláda szélébe szúrjon X alakban pálcákat vagy növénytámaszokat, hogy kifelé "kényszerítse" a növényt.

#9888
kusz

Futomuskatkim van az erkelyen. Egyes tovek befele is elkezdtek noni. ezeket le kell vagni vagy hagyjam noni es majd utolag igazitsam a jo iranyba?

#9790
Pap Edina

A muskátlit most már át lehet ültetni. A régi földet morzsolja le a gyökérről, és a hajtásokat 2-3 ízre metsze vissza. A muskátli számára vásároljon muskátli tápföldet, vagy Florasca C jelű virágföldet. A növényt tegye napfényes ablakpárkányra, és kezdje el az öntözést. Tápoldatot még ne adjon, és még április közepéig jobb, ha a szoba napfényes részében marad a növény. Március végétől napközben kiteheti a szabadba edzeni, de éjszakára még ne hagyja kint. A muskátli meglehetősen tápanyagigényes növény, ezért a hajtásfejlődés megindulását követően heti egy alkalommal tápoldatozást igényel, muskátli tápoldattal.

#1113
szakmári emma

Tisztelt szakértők!

A következő kérdésem lenne:

muskátlimat a pincében lógatva teleltettem át.
Mikor ültethetem vissza cserépbe és mit kell még tenném , hogy növekedésnek induljon?Gondolok itt a visszavágásra, trágyázásra, stb.?Milyen föld neki a legjobb, mert tavaly homokosban voltak és lassan fejlődtek?

Köszönöm

Emma

#1111