sárga meztelen csiga elpusztítása

Pap Edina Szaktanácsadó

Ha a lakásban van a csiga, akkor mindenképpen valamilyen nedves rejtett zugban él és szaporodik. Öreg, alapozás nélküli vályogházaknál előfordulhat. A Detia csigaölővel be kéne szórni a fal környéki részeket, rések környékét. Mindenképpen használjon kesztyűt! Élelmiszerhez ne érjen a szer!

#33743
Ibolya Szelei

tiszta nyálka reggelre a szobába a szőnyeg meztelen csiga uralkodik hogyan tudnám ki irtani ? köszönöm előre is a tanácsot

#33732
Döbröntei Balázs

Én DETIA-lal szórtam körbe az ágyásokat,(kis kék granulátum), másnapra az ágyások alatt,- körülötte, egy nagy ½hallivudi½nyáltenger lett. Kiszáradtak a csiguk. Csak ajánlani tudom.

#24884
Pap Edina

http://www.gazdabolt.hu/index.php?content=203

#24839
Nyitray Valentinné

Meztelen csiga uralkodik a szobában lévő kóriás katuszunk földjében. Még soha nem láttuk, csak a nyomait. Reggelre mindig össze van mászkálva a szőnyeg, meg a padló. Egyik reggelre, a Gyerek focis zoknija ami a radiátoron száradt tele volt meztelen csiga megszáradt nyálkájával. MIVEL LEHETNE KIÍRTANI??????? Kérem segítsenek.

#24774
Pavlicz Imre

Mészhidráttal leszorva, pár perc múlva kész.Holnapután viszont ugyanaz a helyzet. Ha valaki tud egy jó megoldást hosszú távra, kérem irjon.Kössz.

#24698
Gazdig Zsolt

Kedves Pepe!
Az indiai futókacsa az ideális megoldás, mert a növényeket nem bántja, viszont a meztelencsigákat és a petéiket nagyüzemben fogyasztja.
Zsolt

#24249
Pap Edina

Itt többet megtudhatnak: http://futokacsa.hupont.hu/6/indiai-futokacsa

#24070
Gyõr András

Szia kiskata!
Érdeklődni szeretnék a kacsa iránt ami a csigákat megeszi.
Hol lehet beszerezni ? Ja és milyen áron ?
Télen mi a teendő vele, mivel lehet etetni ?
Várom válaszodat üdv. Bandi

#23896
SMOLENSZKI GÁBORNÉ

SZERETNÉM KÉRDEZNI,HOGY A KACSA MIT ESZIK TÉLEN?

#23815
Mátyus Marianna

A kacsák beszerezhetők a 70/632-5446 os számon.
Sükösdön ( Bács-Kiskun Megye )

#23814
Mátyus Marianna

Megadom a számom 70/632-5446

#23813
Mátyus Marianna

Nálam a meztelen csigák ellen valódi megoldást találhattok! Indiai Futókacsa a megoldás ! Megeszi a csigákat és nagyon kedves kis állatok emellett a jó tulajdonságuk mellett, ja és nem eszik zöld növényeket így nem károsítja a veteményt, vagy a virágoskertet.

#23812
Pap Edina

Detia Csigaölőt lehet kiszórni a kert szélébe, búvóhely közelébe, de a szert tilos növények körül használni.

#23691
f. molnár gabriella

a csigainvázíó lelkileg kikészít. Valóban százával csüngenek mindenhol Ma már elsírtam magam, mert a karalábétól az eperig mindent befalnak.
Hol lehet ezt a futókacsát beszerezni?

#23667
Katalin

Érdeklődni szeretnék arról, hogy fogyasztható-e az uborka, ha a Super-D csigaölőszerrel érintkezett?

#23656
ISTVÁN

a BI-58 at nálam,megsinylették.

#23631
Mészárosné Németh Izabella

Kérek Önöktől tanácsot a kertünkben évek óta fennálló, barna színű meztelencsiga invázió megszüntetésére.A közelünkben patak is folyik,ezért környezetkímélő,de radikális szerre lenne szükségem.Köszönöm a tanácsukat!

#23535
Pap Edina

Előfordul, hogy oda-odakap a zöld levelekre is, - leginkább, ha azon valamilyen bogár van, vagy a szél lengeti, - de nem kell attól félni, hogy tarrágást hagy maga után, mint a csiga.

#23454
Pepe

Ja, és a sört sem szeretik....
Visszatérve a kacsára: valaki tudja esetleg, hogy a következő terméseket bántja-e?
Paradicsom, paprika, saláta, sóska, mángold, karalábé, zeller, petrezselyem, eper, málna, újhagyma, fokhagyma, snidling, dinnye, tök, uborka...
Köszönöm!

#23369