locsolás

Helyei Alexandra

Köszönöm szépen. Csak most az elején volt segítségünk, később már nem lesz. Sok jó információt olvastunk innen, nagy hasznunkra lesz.

#7078
Pap Edina

Igen, van értelme. Ha nagyon ritkás a fű, akkor lehet, hogy ősszel egy felülvetés is szükséges lesz, de ha szakember tartja fenn a kertet, akkor azt ő úgyis látja.

#7077
Helyei Alexandra

Sajnos új társasház lévén most jutottunk el idáig. A nagy por miatt nem akartunk egy évet várni. Elég ritkás lett a fű, és valóban sok benne a gyom. Termőföld lett hozatva, műtrágyát nem rakott rá a kertész. Kb. 2. nyírás után akar rátenni. Nem tudom ennek van-e értelme?

#7057
Pap Edina

Nagyon nagy hiba volt a legnagyobb melegben füvesíteni! Gyepstarter műtrágyát raktak alá? Rendszeres öntözés ellenére is lehet, hogy inkább a gyomok kelnek majd ki. A gyepszellőztetés csak beállt, 1-2 éves gyepben aktuális, pl. Gardena pálcás gyepszellőztetővel, 2-3 nyírás után.

#7022
Helyei Alexandra

10 napja vetettünk friss füvet. Az a kérdésem hogyan öntözzük 1-2. nyírásig. Különösen hőségben. A napos területeken alig nőtt ki a fű. A lyuggatást, hasogatást milyen eszközzel lehet végrehajtani? Válaszukat köszönöm.

#6984