Drotkerites befuttatasa

D. Katalin

Kedves Katalin. Nagyon szepen koszonom a gyors es szakszeru valaszt. Igazan halasan koszonom szepen. Minden jot kivanok. Udvozlettel

#55371
Katalin Antics Szaktanácsadó

Kedves D. Katalin!
A növények felfuttatása előtt kell megtervezni a befuttatásra tervezett támrendszert. A drótkerítés nem igazán alkalmas erre a célra. A vadszőlőnek idővel hatalmas a súlya, nem bírja el a kerítés. Tapasztalatból írom. Javaslom helyette a sövény telepítést.

#55359
D. Katalin

Udvozlom. Leterkovezett kocsibeallot drotkerites valasztt el a szomszedtol. Szeretnem vmivel pl. vadszolovel befuttatni, az atlatas miatt. Es hogy picit feljebb fusson minta a kerotes magassaga. Egy-egy helyen a terkonel van hezag, ahol megtelepedik gyom, azok helyere gondolnek ultetni vmi igenytelen, gyorsan novo futonovenyt. A keritest mennyire gyengiti meg a felfutott, kifejlett noveny, nagyon amgy lenne a sulya? Ha nem vegig van lebetonozva a kerites, csak par oszloppal, akkor merjek rafuttatni vmit vagy nagyon nehez lenne es kidontene? Sajnos musovennyel probaltam bevonni a keritest,de nagyon napszitta es atlathato lett, nem egy szep valasztas. Ezt szeretnem elo novenyre kicserelni, de a terkovet nem lehet megbontani. Varom szives jotanacsat. Nagyon szepen koszonom. Udvozlettel.

#55342