Növényvédő szerek és Termésnövelő anyagok I-II. 2019.

T12349
A korábbi években már megszokott formában jelenik meg az engedélyezett növényvédőszerek és termésnövelő anyagok 2019. évi kiadványa. Valamennyi érvényes engedélyű készítmény fontosabb adata feltüntetésre került. A szerkesztők – követve az évtizedek óta megjelenő éves kiadvány szerkezetét – olyan elrendezésre törekedtek, hogy a termelők, kereske... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A korábbi években már megszokott formában jelenik meg az engedélyezett növényvédőszerek és termésnövelő anyagok 2019. évi kiadványa. Valamennyi érvényes engedélyű készítmény fontosabb adata feltüntetésre került.

A szerkesztők – követve az évtizedek óta megjelenő éves kiadvány szerkezetét – olyan elrendezésre törekedtek, hogy a termelők, kereskedők és minden más érdeklődő könnyen megtalálja a számára szükséges információkat.

Az 1. fejezetben a növényvédő szerek abc-sorrendben követik egymást.
A 2. fejezetben hatóanyag-termék indexet közlünk elsősorban azzal a céllal, hogy egyes növényvédő szereket hatóanyaguk alapján is vissza lehessen keresni.
A 3. fejezetben növényi kultúrák fontosabb károsítói, betegségei ellen használható termékeket soroltunk fel, amelyeket főleg az egy-egy növényvédelmi probléma megoldására készítményt kereső termelők használhatnak.
A 4. fejezet az elsősegély-nyújtási eljárásokról ad részletes tájékoztatást.
Az 5. fejezetben tájékoztatókat és címjegyzékeket találnak.
Ez a jegyzék tájékoztató jellegű, nem tekinthető hivatalos dokumentumnak. Nem szerepel benne az egyes készítményekre vonatkozó valamennyi, betartandó előírás. Nem helyettesíti a készítmények egyedül mérvadó, az engedélyező hatóság által kiadott engedélyokiratát, amelynek jogszabályban meghatározott előírásai kötelezően jelennek meg a termékek csomagoló burkolatán is.
Súly: 1.1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.