Az élőkert
  • Az élőkert
  • Az élőkert-2
  • Az élőkert-3

Az élőkert

Kézikönyv a fenntartható magánkertek megvalósításához. Hiánypótló szakmai kiadvány mind a kerttulajdonosoknak, mind a kertépítőknek. A kiadvány a fenntartható magánkertek megvalósításához szolgál útmutatóul, a szöveges részeket bőséges, többségében hazai... Részletes leírás
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Kézikönyv a fenntartható magánkertek megvalósításához. Hiánypótló szakmai kiadvány mind a kerttulajdonosoknak, mind a kertépítőknek.
A kiadvány a fenntartható magánkertek megvalósításához szolgál útmutatóul, a szöveges részeket bőséges, többségében hazai kertekben készült fotóanyag teszi teljessé. Alapvetése, hogy a települések zöldinfrastruktúra hálózatának fontos részét képező magánkertek fenntarthatósága, a természet működésén alapuló tervezése és gondozása óriási szerepet játszik abban, hogy a városok valóban élő, "Zöld városok" legyenek. Ehhez pedig minden kerttervező-kivitelező szakember és kerttulajdonos hozzájárulhat! A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége megbízásából a Green City által létrehozott kézikönyv.
Terjedelem: 200 oldal
Kötészet: egyedi kapcsos-gyűrűs irattartó

A kiadvány a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége megbízásából, a Holland Kertépítő Szövetség (VHG) De levende tuin című kiadványa (2010) felhasználásával készült. A képanyag a MAKEOSZ tagjainak aktív közreműködésével jött létre.

SZAKMAI IRÁNYÍTÓ: Zöldebb Városokért Nonprofit Kft.
SZERZŐK: Somorjai-Tamássy Zsolt, Szabó Patrícia
Cikkszám
T11846
Súly
1.00 kg
Díszkert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Nyártermesztés
1 108 Ft
Gombaválogató 4.
2 772 Ft