Díszfüvek a kertben - Kathrin Hofmeister

T08134
Aki rajong a vadregényes tájakért, a felfedezésre csábító, rejtelmes mezőkért, vagy az elvadult hatást keltő kertekért, azoknak díszfüveket érdemes telepítenie a kertjébe. Sokan nem is gondolnák, milyen lélegzetelállító hatást érhetünk el a megfelelően megválasztott díszfüvekkel. A könyvből megtudhatjuk, hogyan teremthetünk romantikus hangulat... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Aki rajong a vadregényes tájakért, a felfedezésre csábító, rejtelmes mezőkért, vagy az elvadult hatást keltő kertekért, azoknak díszfüveket érdemes telepítenie a kertjébe. Sokan nem is gondolnák, milyen lélegzetelállító hatást érhetünk el a megfelelően megválasztott díszfüvekkel.

A könyvből megtudhatjuk, hogyan teremthetünk romantikus hangulatot, vagy hogyan hangsúlyozzuk kedvenc évszakunk pompáját a kertben. Fény derül rá, miként varázsolhatjuk látványossá árnyékos kertünket, vagy kerti tavunkat, illetve melyek azok a fűfélék, amelyeket cserépbe is ültethetünk.

Miközben a könyvet lapozgatjuk, nem is tudjuk majd eldönteni, hogy a számtalan lenyűgöző ötlet közül melyiket valósítsuk meg. Az viszont biztos, hogy ezentúl más szemmel nézünk majd a fűfélékre!

A tartalomból

Romantikus füvek
Zöld variációk
A fűfélék felépítése
A fűfélék szerepe napjaink kerttervezésében
Díszfüvek rivaldafényben
Szoliternövények
Az árnyékos kertek füvei
Vízkedvelő füvek
Cserépben nevelt díszfüvek
Ősszel díszítő füvek
Ültetés és ápolási munkák
Súly: 0.25 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.