Farmgazdálkodás

T07575
Sokak számára egy gazdálkodástudománnyal kapcsolatos mû alapelvárásokat feltételez. A könyv ezen elvárásokat is próbálja kielégíteni az alapfogalmi, és kalkulációs ismeretek közreadásával. A farmgazdálkodás viszont feltételezi a változó világ elvárásait. Ma már nehezen képzelhetô el a fenntarthatóság elvének alkalmazása a biogazdálkodás nélkül.... Részletes leírás
5 500 Ft (nettó: 5 238 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Sokak számára egy gazdálkodástudománnyal kapcsolatos mû alapelvárásokat feltételez. A könyv ezen elvárásokat is próbálja kielégíteni az alapfogalmi, és kalkulációs ismeretek közreadásával. A farmgazdálkodás viszont feltételezi a változó világ elvárásait. Ma már nehezen képzelhetô el a fenntarthatóság elvének alkalmazása a biogazdálkodás nélkül. Szintén furcsa lenne a modern világ a falusi turizmus említése nélkül, vagy az is hihetelen lenne, hogy a szaktanácsadás nélkülözhetô eleme az EU gazdálkodásának. Mi ezeket a területeket is felhasználva ötvöztük egybe az ismereteket a legújabb farmgazdálkodással kapcsolatos könyvünkben. Nem titkolt szándékunk, hogy ez a könyv egy új sorozat része lehet. Már csak azért is, mert külön fejezetben tárgyaljuk a jövô EU-s politikáját, annak kézzel fogható változásait, amelyek a következô években is módosulhatnak. A 2011-ben készült írás a most fellelhetô ismereteket foglalja magába. Vélhetô, hogy a változó világ újabb kihívásokat teremt. A jövô céljai nem valósulhatnak meg a jelen ismerete nélkül. Elméleti alapjaink segítenek a formálódó gazdasági kérdések eligazodásában, az újabb kérdések megválaszolásában.
Súly: 0.42 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.