Növénytermesztés a trópusokon-szubtrópusokon
  • Növénytermesztés a trópusokon-szubtrópusokon

Növénytermesztés a trópusokon-szubtrópusokon

A szerzők tankönyve hézagpótló jelentőségű a magyar agrár-felsőoktatásban. Ma már hagyománya van annak a gyakorlatnak, hogy egyrészt hazánkban tanulnak fejlődő országok fiataljai, másrészt magyar szakemberek egyre többen dolgoznak a harmadik világban és... Részletes leírás
2 856 Ft (nettó: 2 720 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A szerzők tankönyve hézagpótló jelentőségű a magyar agrár-felsőoktatásban. Ma már hagyománya van annak a gyakorlatnak, hogy egyrészt hazánkban tanulnak fejlődő országok fiataljai, másrészt magyar szakemberek egyre többen dolgoznak a harmadik világban és remélhető, hogy ez uniós csatlakozásunkkal csak erősödni fog. Bár eddig is készültek a trópusi növénytermesztéshez kapcsolódó tanulmányok, jegyzetek, ez az első olyan felsőoktatási tankönyv hazánkban ebből a tárgykörből, amely az idevonatkozó ismereteket rendszeresen összefoglalja. A tankönyv szerzői a trópusi és szubtrópusi országokban szerezték tapasztalataikat, és az igen kiterjedt szakirodalomban is otthonosan mozognak. Ezért csak hálásak lehetünk nekik, hogy tudásukat megosztják a trópusi szakterületen dolgozó leendő és a már gyakorló szakemberekkel. Szívből kívánom, hogy a tankönyv beváltsa a hozzá fűzött reményeket, és a jövendő melegégövi mezőgazdászainak hasznos segítőjévé váljék!
Gyártó
Szaktudás Kiadó
Cikkszám
T07311
Súly
0.33 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Növénytermesztés
2 436 Ft
Vidékgazdaságtan II.
4 368 Ft