Mezőgazdasági szövetkezetek az Európai Unióban
  • Mezőgazdasági szövetkezetek az Európai Unióban

Mezőgazdasági szövetkezetek az Európai Unióban

E könyv az Európai Unió mezőgazdasági szövetkezeteinek fejlődését tárgyalja. Tizenöt fejezete tizenöt országot mutat be, melyekben több olyan, egész Európára érvényes trendet ír le, mely számos következtetésnek és javaslatnak szolgál alapul. Mivel nincs rá mód,... Részletes leírás
2 016 Ft (nettó: 1 920 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

E könyv az Európai Unió mezőgazdasági szövetkezeteinek fejlődését tárgyalja. Tizenöt fejezete tizenöt országot mutat be, melyekben több olyan, egész Európára érvényes trendet ír le, mely számos következtetésnek és javaslatnak szolgál alapul. Mivel nincs rá mód, hogy közreadjuk tizenöt különböző ország minden adatát, ezért csak azokra a fő, Európa-szerte érvényes trendekre és kérdésekre koncentrálunk, amelyek a szövetkezeti vezetőket, az ügyintézőket, valamint képviselőiket befolyásolják akkor, amikor a nemzeti és európai szervezetekben és kormányhivatalokban a szövetkezeti politikát alakítják. Az egyes országokra vonatkozó külön információk megfelelő fejezetekben találhatók. A mezőgazdasági szövetkezetek EU-tagországbeli fejlődési trendjének megismerése a hazánkban most alakuló, illetve tevékenységüket éppen csak elkezdő szövetkezeteknek, de maguknak a gazdáknak, illetve mindazoknak, az új típusú szövetkezetek alapításával foglalkoznak is, hasznos ismereteket nyújt. Az új típusú szövetkezetek kialakítását feltétlen szükségesnek tartjuk —egyben sok türelmet és tőkét igénylőnek is. Ezzel a könyvvel kívánunk e munka minden szereplőjének sok sikert!
Gyártó
Szaktudás Kiadó
Cikkszám
T07299
Súly
0.34 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Termőföldünk
1 344 Ft