Gombaválogató 4.

T07247
A Gombaválogató sorozat 4. kötetének bővített kiadása 136 gomba jellemzőit ismerteti az olvasókkal. E kötet összeállításakor is törekedett az író arra, hogy lehetőleg sokféle nemzetségből mutasson be fajokat. Ezek között jó néhány gomba országosan elterjedt, de többségük inkább nagyobb tájakhoz kötött, vagyis inkább (vagy csakis) az Alföld puszt... Részletes leírás
2 772 Ft (nettó: 2 640 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Gombaválogató sorozat 4. kötetének bővített kiadása 136 gomba jellemzőit ismerteti az olvasókkal. E kötet összeállításakor is törekedett az író arra, hogy lehetőleg sokféle nemzetségből mutasson be fajokat. Ezek között jó néhány gomba országosan elterjedt, de többségük inkább nagyobb tájakhoz kötött, vagyis inkább (vagy csakis) az Alföld pusztáin vagy a Magyar Középhegység erdeiben él.
Súly: 0.25 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.