A mezőgazdasági gépesítés ökonómiája és menedzsmentje
  • A mezőgazdasági gépesítés ökonómiája és menedzsmentje

A mezőgazdasági gépesítés ökonómiája és menedzsmentje

Hazánkban a mezőgazdasági gépesités ökonómiájával kapcsolatban átfogó irodalmi alkotás az 1970-es évtized első felében, DIMÉNY IMRE munkásságának köszönhetően jelent meg 1971-ben „A gépesítés ökonomiája a mezőgazdaságban ‚ 1973-ban .Az állattartás gépesítésének... Részletes leírás
3 192 Ft (nettó: 3 040 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Hazánkban a mezőgazdasági gépesités ökonómiájával kapcsolatban átfogó irodalmi alkotás az 1970-es évtized első felében, DIMÉNY IMRE munkásságának köszönhetően jelent meg 1971-ben „A gépesítés ökonomiája a mezőgazdaságban ‚ 1973-ban .Az állattartás gépesítésének ökonómiája”, 1975-ben „A gépesítésfejlesztés ökonómiája a mezőgazdaságba”. Az elmúlt, több, mint húsz esztendő alatt, a témában hasonlóan átfogó mű nem került piacra. Könyvünkkel ezt az űrt is szeretnénk némiképpen kitölteni, ugyanak kor célunk a témába vágó ismeretek korszerű rendszerbefoglalása is. A könyv több szerző munkája, akik szakterületük elismert képviselői és több éves felsőoktatási tapasztalatokkal is rendelkeznek. Szerkesztőként arra törekedtem, hogy az egyes fejezetek megőrizzék a szerző egyéniségéből fakadó sajátosságukat. Csak remélni merem hogy mindez nem megy a tanulhatósag rovására. Szeretném, ha munkánk hasznára válna mindazoknak, akik az agrárökonómia, az agrármenedzsment, a műszaki fejlesztés és a gépesítésfejlesztés terén kívánják felsőfokú ismereteiket gyarapítani. Ugyanakkor abban is bízom, hogy az iskolapadból már kikerült, gyakorló szakemberek is érdeklődéssel és haszonnal forgatják majd könyvünket.
Gyártó
Szaktudás Kiadó
Cikkszám
T07178
Súly
0.56 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Termőföldünk
1 344 Ft
Gombaválogató 9.
2 604 Ft