A fűszerpaprika termesztése és feldolgozása

T07147
A könyvben részletesen olvashatunk a fűszerpaprika-termesztés biológiai feltételeiről (hő-, fény-, víz- és tápanyagigény), a fűszerpaprika-fajtákról, a nemesítésről, az egyes fajták termesztéstechnológiájáról, valamint a szárítás, tárolás, utóérlelés és feldolgozás mesterfogásairól. Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A könyvben részletesen olvashatunk a fűszerpaprika-termesztés biológiai feltételeiről (hő-, fény-, víz- és tápanyagigény), a fűszerpaprika-fajtákról, a nemesítésről, az egyes fajták termesztéstechnológiájáról, valamint a szárítás, tárolás, utóérlelés és feldolgozás mesterfogásairól.
Súly: 0.155 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.