Agroblen 11+21+09+6MgO 8-9 Hó 25 kg
  • Agroblen 11+21+09+6MgO 8-9 Hó 25 kg
  • Agroblen 11+21+09+6MgO 8-9 Hó 25 kg-2

Agroblen 11+21+09+6MgO 8-9 Hó 25 kg

Az Agroblen műtrágya használata szabadföldi, talaj alapú termesztéshez ajánlott. Szemcséi makroelemeket tartalmaznak. A műtrágya szemcséit a gyártás során bevonattal látják el. A gyantaburok megóvja a tápanyagokat az azonnali feltáródástól, és több hónapos... Részletes leírás
24 989 Ft (nettó: 19 676,5 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Az Agroblen műtrágya használata szabadföldi, talaj alapú termesztéshez ajánlott. Szemcséi makroelemeket tartalmaznak. A műtrágya szemcséit a gyártás során bevonattal látják el. A gyantaburok megóvja a tápanyagokat az azonnali feltáródástól, és több hónapos hatástartamot biztosít a készítménynek. A talajba juttatás után a talajnedvesség áthatol a burkolaton, és feloldja a granulátum belsejében lévő tápanyagokat. Ezután a feloldott tápelemek folyamatosan kiáramlanak a környező talajba, ahonnan a gyökerek már könnyen felvehetik. A műtrágya granulátumok a hatástartam ideje alatt folyamatosan adják le a tápanyagokat. A kiürült burok később a talajban lebomlik. A tápanyagleadás ütemét a gyantaburkolat vastagsága szabályozza. Ez egyben védi is a növények gyökereit a káros sófelhalmozódástól. A tápoldat-kiáramlás sebessége a talaj hőmérsékletétől függ: magasabb hőmérsékleten a tápanyagok gyorsabban szabadulnak fel, alacsonyabb hőmérsékleten a folyamat lassul, és a hatástartam hosszabb lesz. A gyártó által megadott hatástartamok 21 oC átlag- talajhőmérsékletre vonatkoznak. A tápanyagok leadása fagypont felett kezdődik, és a talaj mele-gedésével egyre intenzívebbé válik. Ahogy melegszik a talaj, egyre több tápanyag táródik fel, illetve a gyökérzóna hőmérsékletének csökkenésével egyre kevesebb. Ez megfelel a növények növekedési ütemének. Az egyedülálló tápanyag-leadási mód különösen alacsony tápanyagmegkötő-képességű talajokon (pl. homoktalajon) hatékony. Felhasználási javaslat: gyümölcs- és sz?l?telepítéseknél, fiatal ültetvényekben azlkalmazható. Az els? két tenyészid?szakra elegend? tápanyagot biztosít. Közvetlenül az ültet?gödörbe adagolható. Szőlő 1,5-2,5dkg/tő, Gyümölcs 5-15dkg/tő Összetétel: 11%N, 22%P, 09%K, 6%MgO. Hatástartam: 8-9 hónap.
Gyártó
ICL
Cikkszám
T04656
Súly
25.00 kg
Raktáron
1-10 db
ADR besorolás
Nem ADR köteles
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
8635.pdf (pdf fileformat, 124.07k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Házi Zsuzsanna

Tisztelt Szakértő!
Kertünkben nagyon homokos a talaj. Sok egymástól teljesen különböző növényünk levél széle szárad, vannak bokraink, amik őszre "visszafejlődnek". Ezek zömében nem haszonnövények, hanem dísz bokrok, fák, (pl. rózsa, tölgyfa, aranyvessző, rózsalonc, de az eprünk vagy a lestyánunk is így viselkedik.
Az alapján amit az interneten találtunk, ez nitrogénhiányra utal. Megmutattuk több gazdaboltban a leveleket, kipróbáltunk sok-sok műtrágyát, de a kihajtás után, minden nyár elejétől ugyanaz a folyamat játszódik le nálunk.
Rátaláltunk most az önök termékére és ezt is kipróbálnánk, hátha segít.
A kérdéseim:
1. Több összetevő arányú és hatásidejű termékük van. Dísznövényekhez a fenti körülmények között melyiket ajánlja?
2. Mennyire befolyásolja a hatóanyag feltáródást az öntözés? Automata locsoló rendszerünk van, naponta megy esőztető illetve csepegtető formában.
3. Mivel ezek már régebben elültetett növények, mit javasol, hogyan juttassuk a talajba a készítményt? Ássuk körbe a gyökérzetet, vagy a felszínről is beszivárog a hatóanyag?

Köszönöm előre is válaszát.
Üdvözlettel
Házi Zsuzsanna

#42945

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Buviplant A 1 kg
2 021 Ft