Jégoldó zeolit 10 kg
  • Jégoldó zeolit 10 kg

Jégoldó zeolit 10 kg

A kálcium-magnézium-acetáttal (CMA) kezelt jégoldó zeolit, 0-5mm nagyságú, nem tartalmaz kloridiont és egyéb környezetre káros kémiai vegyületet. A jeget -15 C-ig képes megolvasztani. Környezet- és háziállatbarát. Nyugat-Európában (pl. Ausztria, skandináv... Részletes leírás
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A kálcium-magnézium-acetáttal (CMA) kezelt jégoldó zeolit, 0-5mm nagyságú, nem tartalmaz kloridiont és egyéb környezetre káros kémiai vegyületet. A jeget -15 C-ig képes megolvasztani. Környezet- és háziállatbarát. Nyugat-Európában (pl. Ausztria, skandináv országok) több mint két évtizede kácium-magnézium-acetáttal kezelt zeolitot használnak az úttestek jégoldására is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez nemcsak a kiváló jégoldó hatás miatt előnyös, hanem azért is, mert megköti a szálló por egy részét; különösen a járművek által felvert gumikopásból és fékbetétekből származó részecskéket. Így a levegő szennyezettsége is jelentősen csökken. A klorid tartalmú anyagok korróziót okoznak és a növényzetet is pusztítják. Nagyon lassan bomlanak le, ami szintén növeli károsító hatásukat. Emiatt fontos, hogy az útszóró sót (nátrium-klorid) olyan jégoldó hatású anyaggal váltsuk fel, amely nem tartalmaz kloridiont. Kiváló alternatív anyagok lehetnek az acetátok, amelyek teljesen veszélytelenek és 100%-ban környezetbarát ásványi anyagok. Az egészségügyben és az élelmiszeriparban is használják. A kálcium-acetát (E263) (más néven kalcium-etanoát) az ecetsav (E 260) kalciummal alkotott sója. Az élelmiszeriparban elsősorban pékáruk tartósítására, illetve a savanyúság szabályozására, az egészségügyben pedig a vér magas foszfáttartalma esetén szokták alkalmazni. Szinte minden, erjesztés útján készült élelmiszerben természetes úton megtalálható. A magnézium-acetát az ecetsav magnéziummal alkotott sója. A jégoldó zeolit használható járdák, lépcsők, úttestek, garázsbeállók és parkolók jégmentesítésére. A javasolt kijuttatandó mennyiség 100-200 g/m2, amely a jeges vagy havas felületre szórva azonnal kifejti jégolvasztó hatását, miközben érdes, csúszásmentes felületet biztosít. Hóeséskor a leeső havat részben vízzé alakítja, így megspórolhatjuk a hóeltakarításra fordított időt és energiát.
Cikkszám
T06883
Súly
10.00 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

6 további termék ebben a kategóriában