Verimark SC 1 l
  • Verimark SC 1 l

Verimark SC 1 l

Hatásmód és hatékonyság Verimark® rovarölő szer hatóanyaga a Cyazypyr® – egy antranil diamid, amely kiváló védelmet nyújt a legfontosabb rágó és szívó kártevők széles körével szemben. A Cyazypyr® a kártevő rovarok táplálkozásának gyors leállítását okozza,... Részletes leírás
299 574 Ft (nettó: 235 884,78 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Hatásmód és hatékonyság
Verimark® rovarölő szer hatóanyaga a Cyazypyr® – egy antranil diamid, amely kiváló védelmet nyújt a legfontosabb rágó és szívó kártevők széles körével szemben. A Cyazypyr® a kártevő rovarok táplálkozásának gyors leállítását okozza, amelyet egyedi hatásmechanizmusa révén ér el. A kártevők izomműködésének gyengítésével a célkultúra azonnali védelemben részesül, annak ellenére, hogy a kártevők az állományban még aktívnak tűnhetnek.

A Verimark® rovarölő szer toxikológiai és ökotoxikológiai profi lja kiváló. Segít maximalizálni a ragadozó hasznos rovarfajták tevékenységét is, ami ideális korai növényvédelmi partnerré teheti az integrált növényvédelmi (IPM) programokban. Minimális hatással van a hasznos élő szervezetekre, ezért üvegházakban való használatra ideális megoldás. A Verimark® rovarölő szer magas hőmérsékleti viszonyok között is jól teljesít, így rugalmas permetezési lehetőségeket és a növényvédelmi programokhoz való alkalmazkodást biztosítja a termelők számára.

Felhasználási javaslatok
A Verimark® rovarölő szer csepegtető öntözéssel vagy palántaáztatással kijuttatható rovarölő szer. A legjobb hatás úgy érhető el, ha a kultúrnövény életciklusának korai szakaszában alkalmazzák a készítményt, amikor a növény a leginkább sebezhető a rovarkártevőkkel szemben. A kártevőktől mentes növények életerősebbek és a rovarpopulációk kordában tartásával csökkenthető a biológiai stresszfaktor is. Mindezzel megteremthetjük annak a lehetőségét, hogy a hozam maximális, a minőség pedig optimális legyen. A kártevők korai megjelenési időszakában való alkalmazása megakadályozza a további kártevőpopulációk kifejlődését is.

Szamócában a szamóca-bimbólikasztó ellen csepegtető öntözéssel kell kijuttatni a készítményt a gyökerek közelébe az öntözési periódus első harmadában, a tojásrakás kezdetére időzítve.

Fejes káposztában, karfiolban, brokkoliban és bimbóskelben a tavaszi káposztalégy ellen a palántákat kell kiültetés előtt felszívatni.

Hajtatott paprikában*, paradicsomban*, tojásgyümölcsben* és uborkában* levéltetvek, üvegházi molytetű,
tripszek, aknázó molyok, paradicsommoly (Tuta absoluta) ellen előrejelzés alapján és növényvizsgálat ismeretében 0,4 l/ha dózisban csepegtető öntözéssel. A készítmény Venturi csőn keresztül adagolva közvetlenül az öntözőgerincen keresztül jut a növényekhez. A készítmény alkalmazását a kultúraváltást követően a hasznos szervezetek betelepítése előtt a termesztési ciklus elején javasolt elkezdeni. Egy termesztési ciklusban 1-4 alkalommal lehet a kezeléseket elvégezni. A készítmény integrált növényvédelmi technológiában alkalmazható. A készítmény alkalmazása kedvezően segíti elő a hasznos makroszervezetekkel folyó biológiai védekezéseket (Orius laevigatus, Amblyseius swirskii, Aphidius colemani).* Felhasználhatóság a várható eseti engedély alapján.


Felhasználás előtt mindig olvassa el és tartsa be a termék címkéjén leírt utasításokat!
Gyártó
FMC
Cikkszám
T13278
Növényvédőszer forgalmazási kategória
2
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Sumi-Alfa 5 EC 1 l
9 606 Ft
Decis Mega 50 EW 1 l
15 283 Ft
Chess 50 WG 0,25 kg
Ortus 5 Sc 5ml
591 Ft
Coragen 20 SC 1 l
145 303 Ft
Laser 1 l
146 397 Ft
Runner 2F 0,05 l
Karate Zeon 5 CS 1 l
26 221 Ft
Biola 0.5 L pumpás
Actara 240 SC 250ml
Dipel DF WP 5 kg
114 557 Ft