CoraxBio Gyümölcs Box
  • CoraxBio Gyümölcs Box

CoraxBio Gyümölcs Box

Komplex növényvédőszer és levéltrágya csomag környezetbarát gyümölcstermesztéshez. A CoraxBio® Gyümölcs BOX a kiskertekben jellemző gyümölcsök; alma, körte, cseresznye, meggy, barack, ribizli, eper termesztéséhez kínál környezetbarát technológiát. A doboz 8-12... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Komplex növényvédőszer és levéltrágya csomag környezetbarát gyümölcstermesztéshez.

A CoraxBio® Gyümölcs BOX a kiskertekben jellemző gyümölcsök; alma, körte, cseresznye, meggy, barack, ribizli, eper termesztéséhez kínál környezetbarát technológiát. A doboz 8-12 darab, átlagos lombozatú gyümölcsfa egyéves kezeléséhez tartalmazza a szükséges tápanyagokat és növényvédő szereket.

A csomagban található növényvédőszerek (BIOSOL® Káliszappan, NEVIKÉN® Extra, VEKTAFID® A, és VEKTAFID® R) segítenek az élő károsítók fizikai távoltartásában, blokkolják a kórokozók támadásait, elpusztítják a lágytestű ízeltlábúakat, védenek a gombás és bakteriális fertőzések ellen, valamint lezárják a metszési sebeket. A CoraxBio VOLIGOP® termékek prémium minőségű EK műtrágyák. A CoraxBio VOLIGOP® Cink megelőzi a termésveszteséget, a CoraxBio VOLIGOP® Kalcium javítja a minőséget és a tárolási időt, a CoraxBio VOLIGOP® Magnézium segíti a klorofillszintézist, javítja a tárolási időt, és szintén ellenállóvá teszi a növényt. A CoraxBio VOLIGOP® Vas pedig erősíti a növényi légzést és anyagcserét.

Minden CoraxBio® BOX tartalmaz egy mérőhengert, amely megkönnyíti a termékek pontos adagolását, valamint egy részletes, szakembereink által összeállított útmutatót a termékek szakszerű felhasználásához. Így segítjük a kiskerttulajdonosokat abban, hogy kertjük szebb és egészségesebb legyen, gyümölcstermésük pedig ízesebb és gazdagabb.

A CoraxBio® Gyümölcs BOX-ban található termékek széleskörű védelmet és tápanyag-utánpótlást nyújtanak növényeink számára, azonban egyes agresszív károsítók ellen (pl.: aknázómoly, cserebogarak, gyomnövények) egyéb növényvédőszer alkalmazására is szükség lehet. Szakértőink az ilyen problémák esetén is örömmel állnak rendelkezésükre.
Gyártó
Corax-Bioner Zrt
Cikkszám
T10456
Súly
5.00 kg
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Gyümölcs
igen
Értékesítési alapegység
db
Végleg megszűnt a termék
igen
Termék ismertető
coraxbio-fuzet-gyumolcs-box-web.pdf (pdf fileformat, 1.44M)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Admirál 10 EC  0,2 l
12 408 Ft
Coragen 20 SC 200 ml
29 235 Ft
Karate 2.5 WG 5 g
222 Ft
Floramite 240 SC 5 ml
1 607 Ft
NeemAzal-T/S 50 ml
2 601 Ft
Dipel DF WP 5 kg
114 557 Ft
Envidor 240 SC 1 l
Calypso 480 SC 1 l
Sherpa 100 EC 50 ml
1 002 Ft
Decis 5x3ml ampulla
1 090 Ft
Plenum 1 kg
Benevia 50 ml
4 136 Ft
Judo 1 l
9 021 Ft
Flumite 200 0,1 l
Surround WP 0,6 kg
2 103 Ft