CoraxBio Szőlő Box
  • CoraxBio Szőlő Box

CoraxBio Szőlő Box

Komplex növényvédőszer és levéltrágya csomag környezetbarát szőlőtermesztéshez. A CoraxBio® Szőlő BOX a kiskerti szőlőtermesztéshez kínál környezetbarát technológiát. A doboz 100, átlagos méretű szőlőtőke egyéves kezeléséhez tartalmazza a szükséges... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Komplex növényvédőszer és levéltrágya csomag környezetbarát szőlőtermesztéshez.

A CoraxBio® Szőlő BOX a kiskerti szőlőtermesztéshez kínál környezetbarát technológiát. A doboz 100, átlagos méretű szőlőtőke egyéves kezeléséhez tartalmazza a szükséges tápanyagokat és növényvédő szereket.

A csomagban található növényvédőszerek (BIOSOL® Káliszappan, NEVIKÉN® Extra, és VEKTAFID® R) segítenek az élő károsítók fizikai távoltartásában, a gombás és bakteriális fertőzések elleni védekezésben, valamint a metszési sebek lezárásában. A CoraxBio VOLIGOP® termékek prémium minőségű EK műtrágyák.; A CoraxBio VOLIGOP® Cink megelőzi a termésveszteséget, a CoraxBio VOLIGOP® Magnézium segíti a klorofillszintézist, javítja a tárolási időt és ellenállóvá teszi a növényt, A CoraxBio VOLIGOP® Vas pedig erősíti a növényi légzést és anyagcserét.

Minden CoraxBio® BOX tartalmaz egy mérőhengert, amely megkönnyíti a termékek pontos adagolását, valamint egy részletes, szakembereink által összeállított útmutatót a termékek szakszerű felhasználásához. Így segítjük a kiskerttulajdonosokat abban, hogy kertjük szebb és egészségesebb legyen, gyümölcstermésük pedig ízesebb és gazdagabb.

A CoraxBio® Szőlő BOX-ban található termékek széleskörű védelmet és tápanyag-utánpótlást nyújtanak növényeink számára, azonban egyes agresszív károsítók ellen (pl.: gyökértetű, gyomnövények) szükség lehet egyéb növényvédőszerek alkalmazására is. Szakértőink az ilyen problémák esetén is örömmel állnak rendelkezésükre.
Gyártó
Corax-Bioner Zrt
Cikkszám
T10453
Súly
4.00 kg
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Szőlő
igen
Értékesítési alapegység
db
Végleg megszűnt a termék
igen
Termék ismertető
coraxbio-fuzet-szolo-box-web.pdf (pdf fileformat, 1.45M)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Mospilan 20 SG 50 g
5 726 Ft 6 361,67 Ft (10.0%)
Mospilan 20 SG 1 kg
64 145 Ft
Sherpa 100 EC 50 ml
1 184 Ft
51 096 Ft
Dimilin  25 WP 10 g
Vektafid A 1 l
2 922 Ft
Vertimec Pro 0,25 l
12 537 Ft
Biola 0.5 L pumpás
Mospilan 20 SG 4 g
909 Ft
Calypso 480 SC 1 l
Flumite 200 0,2 l
Cyperkill Max 1 l
41 567 Ft
Zoom 11 SC 5 ml