CoraxBio Örökzöld és díszfa Box
  • CoraxBio Örökzöld és díszfa Box

CoraxBio Örökzöld és díszfa Box

Komplex növényvédőszer és levéltrágya csomag örökzöldek és díszfák ápolásához. A CoraxBio® Örökzöld és díszfa BOX a kiskertekben örökzöldek és díszfák gondozásához kínál környezetbarát technológiát. A doboz 30-40, átlagos méretű díszfa egyéves kezeléséhez... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Komplex növényvédőszer és levéltrágya csomag örökzöldek és díszfák ápolásához.

A CoraxBio® Örökzöld és díszfa BOX a kiskertekben örökzöldek és díszfák gondozásához kínál környezetbarát technológiát. A doboz 30-40, átlagos méretű díszfa egyéves kezeléséhez tartalmazza a szükséges tápanyagokat és növényvédő szereket.

A csomagban található növényvédőszerek (BIOSOL® Káliszappan, VEKTAFID® A, és VEKTAFID® R) távol tartják az élő károsítókat, elpusztítják a lágytestű ízeltlábúakat, védenek a gombás és bakteriális fertőzések ellen. A CoraxBio VOLIGOP® termékek prémium minőségű EK műtrágyák. A CoraxBio VOLIGOP® Cink segíti az erőteljes gyökérfejlődést, a CoraxBio VOLIGOP® Kálium javítja a szárazságtűrést és az ellenállást a kórokozókkal szemben. A CoraxBio VOLIGOP® Magnézium a klorofillszintézist segíti, és szintén ellenállóbbá teszi a növényt a kórokozókkal szemben. A CoraxBio VOLIGOP® Réz pedig megfelelő növekedés, anyagcsere, fotoszintézis és vízháztartás biztosítására való.

Minden CoraxBio® BOX tartalmaz egy mérőhengert, amely megkönnyíti a termékek pontos adagolását, valamint egy részletes, szakembereink által összeállított útmutatót a termékek szakszerű felhasználásához. Így segítjük a kiskerttulajdonosokat abban, hogy kertjük szebb és egészségesebb legyen, gyümölcstermésük pedig ízesebb és gazdagabb.

A CoraxBio® Örökzöld és díszfa BOX-ban található termékek széleskörű védelmet és tápanyag-utánpótlást nyújtanak növényeink számára, azonban egyes agresszív károsítók ellen (pl.: aknázómoly, lótücsök, gyomnövények) szükség lehet egyéb növényvédőszerek alkalmazására is. Szakértőink az ilyen problémák esetén is örömmel állnak rendelkezésükre.
Gyártó
Corax-Bioner Zrt
Cikkszám
T10452
Súly
4.50 kg
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db
Végleg megszűnt a termék
igen
Termék ismertető
coraxbio-fuzet-orokzold-es-diszfa-box-web.pdf (pdf fileformat, 1.45M)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Apacs 50 WG 3g
Karate 2.5 WG 5 g
221 Ft
CoraxBio Gyep Box
Apacs 50 WG 50 g
Confidor 200 SL 1 l
22 573 Ft
Cyperkill 25 EC 0.2 l
4 575 Ft
Sherpa 100 EC 50 ml
893 Ft
Ortus 5 SC 50 ml
2 333 Ft
Dipel DF WP 0,5 kg
12 748 Ft
Cyperkill Max 1 l
36 406 Ft