Vitaflóra növénytisztító permet 0,5 szf
  • Vitaflóra növénytisztító permet 0,5 szf

Vitaflóra növénytisztító permet 0,5 szf

A Vitaflóra Növénytisztító permet alkalmazható lakásban, balkonon tartott dísznövények tisztítására, a károsítók okozta sérülések bevonására. A készítmény a dísznövényeken található szennyeződések és kártevő maradványok lemosására, a sérülések lezárására... Részletes leírás
830 Ft (nettó: 653,2 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A Vitaflóra Növénytisztító permet alkalmazható lakásban, balkonon tartott dísznövények tisztítására, a károsítók okozta sérülések bevonására. A készítmény a dísznövényeken található szennyeződések és kártevő maradványok lemosására, a sérülések lezárására valamint a kártevők (pl. levéltetvek, pajzstetvek, atkák) egyedszámának gyérítésére használható.
Felhasználás:

Minden szoba és balkonon, teraszon nevelt növényhez atka, levéltetű és pajzstetű támadása ellen
Összetétel:

Kálium-oleát hatóanyag-alapú kész permetszer, mely különleges összetételének köszönhetően mérgező anyagok nélkül eredményesen használható levéltetvek, pajzstetvek és atkák kártétele ellen.

Az alkalmazás módja: a szívó-rágó károkozók megjelenésekor a károsodást szenvedett növényt különös tekintettel a levelek fonákjára a spray megfolyásának kezdetéig alaposan bepermetezzük. A károkozók eltűnéséig a kezelést 57 naponta megismételjük, maximum 3 alkalommal. A készítmény felhasználásra kész oldat, hígítani nem kell. Páfrány-félék kezelésére nem használható.Felhasználási tanácsok:

Ha a szobában röpködő kis állatkákat veszünk észre, keressük meg a megtámadott növényt. Ha a levelek foltokban sárgulnak, pöndörödnek, a hajtáscsúcsok torzak, levéltetvek támadására gyanakodhatunk.
A tetvek jelenlétére a növényen és környékén megjelenő ragacsos réteg is felhívja figyelmünket, a tetvek és a lisztecskék választják ki ezt a mézszerűen ragadós anyagot.
A "mézharmaton" gyorsan megtelepszik a korompenész, ami tovább gyengíti a növényt. A korompenész megszűnik, ha a kártevőket sikerül kiirtanunk.
A megtámadott növényt lemosásszerűen kell megpermetezni a Vitaflóra Növénytisztító permettel.
Az erőteljesen megnyúlt, vagy teljesen friss hajtásokon végezzünk permetezési próbát, ne kezeljük egyszerre a teljes növényt, ezeken a helyeken a szer perzselést okozhat.
A permet a kártevők elpusztítása mellett segíti a növény gyógyulását. A levélsérüléseket, a szivogatások nyomát bevonja, egyúttal a mézharmatot lemossa, tisztítja a növényt.
A Vitaflóra Növénytisztító permet nagy előnye, hogy lakásban korlátozás nélkül használható, nem tartalmaz mérgező vegyi anyagot.
A bútorra, padlóra került anyagot vizes ruhával le lehet törölni.
A beteg növényt ne tápoldatozzuk, csak a kártevő teljes elpusztítása után adagoljuk a növény fajtájának megfelelő Vitaflóra tápoldatot, kezdetben kisebb dózisokban. A szokásos hígításra a növény regenerálódása után álljunk vissza.
Gyártó
Vitaflóra
Cikkszám
T09281
Súly
0.50 kg
Raktáron
1-10 db
Szobanövény
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Ortus 5 Sc 5ml
740 Ft
Chess 50 WG 0,25 kg
Pirimor 50 WG 10g
955 Ft
CoraxBio Gyep Box
Spintor 480SC 40 ml
Novodor FC 0,1 l
Apis 200 SE 1 l
46 108 Ft
Karate 2.5 WG 50g
Zoom 11 SC 5 ml