Fűmag Barenbrug SOS-Super Over Seeding 5 kg

T13368
Gyorsan megújítható a gyepfelület hideg időjárás esetén is Ajánlott felülvetésekhez alacsonyabb hőmérséklet esetén is (5-6 °C talajhőmérséklettől) Futballpályák és egyéb sportpályák gyepfelületeinek helyreállítását gyorsan elvégezhetjük használatával, így javíthatjuk azok kihasználtságát Összetétel 50% Lolium multiflorum var. westerwoldicum - W... Részletes leírás
19 489 Ft (nettó: 15 346 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Gyorsan megújítható a gyepfelület hideg időjárás esetén is
Ajánlott felülvetésekhez alacsonyabb hőmérséklet esetén is (5-6 °C talajhőmérséklettől)
Futballpályák és egyéb sportpályák gyepfelületeinek helyreállítását gyorsan elvégezhetjük használatával, így javíthatjuk azok kihasználtságát

Összetétel
50% Lolium multiflorum var. westerwoldicum - Westerwoldi perje
50% Lolium perenne – Angol perje

Eredményes felülvetés hideg időjárási körülmények között is!

A sportpályák használatának intenzitása egyre inkább növekvő tendenciát mutat, ami azt eredményezi, hogy a pályák a szezon végére, a késő őszi időszakra kritikus állapotba kerülnek. Erősen növényhiányos, megkopott felületek alakulnak ki a pályán, ami szinte lehetetlenné teszi annak későbbi használatát.

Az SOS fűmagkeverék ideális megoldás ilyen esetekre, hiszen a hideg időjárási körülmények között elvégzett felülvetést követően gyorsan csírázik és fejlődik, így használatra alkalmas felületet biztosít. Az SOS a szélsőségesebb időszakokban jelenthet segítséget, azaz késő ősszel – tél elején és tél végén – kora tavasszal, amikor a pályán lévő fűállomány növekedése mérsékelt vagy minimális.

Az SOS fűmagkeveréket hideg időjárási körülmények között is használhatjuk – amíg a talajhőmérséklet nem csökken 5-6 ℃ alá gyors eredményre számíthatunk.

Az SOS használatával újra használatra alkalmas állapotba hozhatjuk a pálya felületét, a hiányos, kikopott területek újra fűvel borítottak lesznek, s a pálya újra játékra alkalmassá válik.

Az SOS keveréket számos stadionban használják eredményesen Európa szerte, hiszen segítségével a kritikus időszakokban is biztosítható a pálya megfelelő állapota.
Súly: 5 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 400 mm
Hossz: 500 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.