Fűmag Lóerő csemege keverék 25 kg

T08222
Korábbi tapasztalataink szerint a lótartással és tenyésztéssel foglalkozó szakemberek rendkívül igényesen válogatják meg állataik részére a takarmányokat. Mindenki előtt ismeretes, hogy egy hidegvérű ló 40-50 kg, egy melegvérű ló 30-50 kg míg egy póni 10-15 kg kaszált zöldtakarmányt fogyaszt naponta. A lovak a keményszálú szénát szeretik, ame... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Korábbi tapasztalataink szerint a lótartással és tenyésztéssel foglalkozó szakemberek rendkívül igényesen válogatják meg állataik részére a takarmányokat.

Mindenki előtt ismeretes, hogy egy hidegvérű ló 40-50 kg, egy melegvérű ló 30-50 kg míg egy póni 10-15 kg kaszált zöldtakarmányt fogyaszt naponta. A lovak a keményszálú szénát szeretik, amelyből a szükségletük 6-10 kg/nap. Az említett szénát adó gyep összetételében ezért az angol perjét, a réti perjét, a réti csenkeszt, a réti komócsint, a csomós ebírt és a hereféléket javasoljuk elvetésre. Amennyiben legelőket kívánunk kialakítani a lovak részére akkor ezeket kemény talajú területeken indokolt megoldani (a patagyulladások és csikók esetében a pata kialakulásának érdekében). Természetesen az egyedi igényeket is ki tudjuk elégíteni a kaszáló keverékek összeállításakor. A legelő telepítésekor figyelembe kell venni, hogy egy-egy állatnak 1,5-2,5 ha terület igénye van.

A minőségi lótenyésztés érdekében szükség van a fentiek figyelembe vételére valamint a jó minőségű kaszálók és legelők telepítésére.

Ennek tudatában az Agro-Largo Kft. is teljes szortimentben tudja biztosítani az etetéshez szükséges pillangós- és takarmánynövényeket. Terméklistánkban szerepel a zöldmohar, szudánifű, zabos bükköny, lucerna, baltacim, bíborhere és az igények szerint összeállítható fűmagkeverékek.

Hogy Ön is nyeregben maradjon, válassza az Agro-Largo Kft. LÓERŐ csemege nevű keverékét, hogy Ön is tökéletes összetételű legelőt alakíthasson ki állatai számára.

Termékismertető: LÓERŐ Csemege 25 kg-os kiszerelésben

Egyedi fűkeverékünket jól bevált receptúra szerint állítottuk össze:

Összetétel:
•Réti perje 10 %
•Angol perje 20 %
•Vörös csenkesz 10 %
•Csomós ebír 25 %
•Réti komócsin 25 %
•Olasz perje 10 %



A keverék 25 kg-os kiszerelésben, PP zsákban kerül forgalomba.
Súly: 25.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.