Fűmag Lóerő csemege keverék 25 kg
  • Fűmag Lóerő csemege keverék 25 kg

Fűmag Lóerő csemege keverék 25 kg

Korábbi tapasztalataink szerint a lótartással és tenyésztéssel foglalkozó szakemberek rendkívül igényesen válogatják meg állataik részére a takarmányokat. Mindenki előtt ismeretes, hogy egy hidegvérű ló 40-50 kg, egy melegvérű ló 30-50 kg míg egy póni 10-15... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Korábbi tapasztalataink szerint a lótartással és tenyésztéssel foglalkozó szakemberek rendkívül igényesen válogatják meg állataik részére a takarmányokat.

Mindenki előtt ismeretes, hogy egy hidegvérű ló 40-50 kg, egy melegvérű ló 30-50 kg míg egy póni 10-15 kg kaszált zöldtakarmányt fogyaszt naponta. A lovak a keményszálú szénát szeretik, amelyből a szükségletük 6-10 kg/nap. Az említett szénát adó gyep összetételében ezért az angol perjét, a réti perjét, a réti csenkeszt, a réti komócsint, a csomós ebírt és a hereféléket javasoljuk elvetésre. Amennyiben legelőket kívánunk kialakítani a lovak részére akkor ezeket kemény talajú területeken indokolt megoldani (a patagyulladások és csikók esetében a pata kialakulásának érdekében). Természetesen az egyedi igényeket is ki tudjuk elégíteni a kaszáló keverékek összeállításakor. A legelő telepítésekor figyelembe kell venni, hogy egy-egy állatnak 1,5-2,5 ha terület igénye van.

A minőségi lótenyésztés érdekében szükség van a fentiek figyelembe vételére valamint a jó minőségű kaszálók és legelők telepítésére.

Ennek tudatában az Agro-Largo Kft. is teljes szortimentben tudja biztosítani az etetéshez szükséges pillangós- és takarmánynövényeket. Terméklistánkban szerepel a zöldmohar, szudánifű, zabos bükköny, lucerna, baltacim, bíborhere és az igények szerint összeállítható fűmagkeverékek.

Hogy Ön is nyeregben maradjon, válassza az Agro-Largo Kft. LÓERŐ csemege nevű keverékét, hogy Ön is tökéletes összetételű legelőt alakíthasson ki állatai számára.

Termékismertető: LÓERŐ Csemege 25 kg-os kiszerelésben

Egyedi fűkeverékünket jól bevált receptúra szerint állítottuk össze:

Összetétel:
•Réti perje 10 %
•Angol perje 20 %
•Vörös csenkesz 10 %
•Csomós ebír 25 %
•Réti komócsin 25 %
•Olasz perje 10 %A keverék 25 kg-os kiszerelésben, PP zsákban kerül forgalomba.
Gyártó
Agro-Largo Kft
Cikkszám
T08222
Súly
25.20 kg
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db
Végleg megszűnt a termék
igen

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Hermész Fekete
márc 5, 2016
0
(0/5
Rendben és gyorsan megérkezett és azt kaptam amit rendeltem.
Angéla Bagó
febr 29, 2016
0
(0/5
Nagyon gyors volt a kiszállítás, másnap délelőtt meg is érkezett. Köszönöm!
Oldal: 1

Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában