Smart Water Control Öntözőkomputer
  • Smart Water Control Öntözőkomputer
  • Smart Water Control Öntözőkomputer-2
  • Smart Water Control Öntözőkomputer-3

Smart Water Control Öntözőkomputer

Öntözésvezérlők GARDENA smart öntözőkomputer Öntözési ciklus / nap: 6 Öntözés időtartama ettől: 0 h 1 min - 10 h 0 min Megbízható öntözés A smart öntözőkomputer megbízhatóan irányítja a növények öntözését a mindennapokban, még a távollétedben is. A bevált... Részletes leírás
58 583 Ft (nettó: 46 128 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Öntözésvezérlők
GARDENA smart öntözőkomputer
Öntözési ciklus / nap: 6
Öntözés időtartama ettől: 0 h 1 min - 10 h 0 min

Megbízható öntözés
A smart öntözőkomputer megbízhatóan irányítja a növények öntözését a mindennapokban, még a távollétedben is. A bevált szelep-technológia erősen kapcsolja össze a smart öntözőkomputert, a vízcsatlakozást és a csatlakozóeszközöket.

Minden rendben
Az iOS-re, Androidra letölthető és online is használható ingyenes GARDENA smart app-pel a kerted irányítása szó szerint a kezedben van, akármerre jársz. A készüléked képernyőjén kényelmesen és igényeid szerint megjelenítheted a kerti munkálatokhoz kapcsolódó fontos adatokat és elvégezheted a beállításokat.

Fagyriasztás
A beépített hőérzékelőnek köszönhetően a smart öntözőkomputer automatikusan riasztást küld a GARDENA smart app részére mielőtt még túlságosan lecsökkenne a hőmérséklet. Itt az ideje leengedni az öntözőrendszert és fagymentes tárolóhelyre vinni.

Biztonságos kapcsolódás
Az erős antennák garantálják a vezetékmentes kapcsolatot a GARDENA smart átjáróval még nagy kertekben is, így a mérési adatok biztosan eljutnak a GARDENA smart app-hez.

Közvetlen irányítás
Elég mindössze egy gombnyomás a smart öntözőkomputeren, és az eszközön található LED-eken keresztül megkapod az áttekintő adatokat a jelerősségről, az akkumulátor töltöttségéről, és az aktív öntözési állapotokról. Ha azonnal vízre van szükség, az öntözést meg lehet kezdeni a gomb ismételt megnyomásával.

A GARDENA smart öntözőkomputer automatikusan ellenőrzi kerted vízellátottságát és gondoskodik a növények igény szerinti, rugalmas öntözéséről.
Gyártó
Gardena
Cikkszám
T12083
Súly
0.45 kg
Bio
igen
Pázsit
igen
Szobanövény
igen
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

md-alapelem 1000
5 937 Ft
L-elem 25 mm
1 915 Ft
Javítóelem 1/2"
1 643 Ft